Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 9. 2022

Vodnář 28. 9. 2022

Jedním z vašich dnešních projektů může být nákup pro váš domov. Vaše estetické cítění je nyní velmi vysoké a váš dobrý vkus na vrcholu. Pravděpodobně vás budou více než obvykle přitahovat neobvyklé a netradiční věci. U vašich dveří by se mohli objevit nečekaní, ale vítaní návštěvníci a mohlo by dojít k zajímavým rozhovorům. Možná dokonce uspořádáte improvizovanou akci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vás přiměje oslavit sounáležitost s vašimi miláčky novým způsobem. Pokud máte pocit, že nemůžete vydržet navštěvovat stále stejná místa a dělat stále stejné věci, zkuste něco jedinečného. Vložte svou energii do toho, abyste dělali něco tak odlišného, že to bude vyžadovat vaše společné úsilí na všech úrovních, aby to vyšlo. Mohli byste objevit zcela nový pocit kamarádství.

Práce

Neslevujte z kvality své práce. Udržujte si stále vysoký standard. Práce, kterou dnes odvedete, si někdo všimne, dbejte proto na to, abyste se chovali co nejlépe.

Peníze

Pokud jste si chtěli udělat pořádek ve svých účtech, je k tomu vhodná doba. Nejvíce se to týká vašich dluhů. Pokud se snažíte získat peníze na nový podnikatelský záměr, je k tomu skvělá doba. Vesmír se zaměřuje na zprávy, jako jsou žádosti o půjčky, a dbá na to, aby odpovědi, které obdržíte, byly pozitivní. Využijte peníze k dobrému účelu.

Zdraví

Jste velmi zaneprázdněný člověk a vaše mysl už několik týdnů běží tisíce mil za minutu. Dnešní energie vám pomůže odlehčit vaši příliš aktivní mysli. Využijte tohoto tranzitu k tomu, abyste se pustili do fyzické aktivity, která vás opravdu baví – bruslení, šerm, horolezectví – obloha je pro vás limit! Pokud je flamenco tanec něco, co milujete, ale nikdy jste se mu nevěnovali, je to něco, čemu byste měli věnovat pozornost! Odkládání toho, co rádi děláte, je přesně to, co se stane, když vás ovládne příliš aktivní mysl.

Přečtěte si také