Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 10. 2022

Vodnář 3. 10. 2022

Vaše úkoly by dnes měly jít hladce a rychle, zejména papírování. Ostatní jsou ochotni vám podat pomocnou ruku, pokud to budete potřebovat, a možná budete vyzváni, abyste pomohli jinému s úkolem, který přesahuje jeho schopnosti. Atmosféra je neobyčejně příjemná, takže den by mohl jen tak proletět. Večer zajděte do knihkupectví, které pořádá přednášku nebo autogramiádu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemůžete se rozhodnout, co si myslet o člověku, kterého už tak dlouho zbožňujete. Ještě včera jste byli zamilovaní, dnes však začínáte vidět trhliny v tom, co se zdálo být bezvadným zevnějškem. Pokud ještě chvíli vydržíte, budete opět zamilovaní. Možná jen potřebujete pár dní odkladu.

Práce

Vaše emoce jsou vaší silnou, nikoli slabou stránkou, a proto se ujistěte, že je nepřehlížíte - zejména dnes. Ostatní vám mohou pomoci vyplnit prázdná místa v určitých věcech, které neznáte, ale nic nemůže nahradit vaši intuici.

Peníze

Pokud jste si chtěli udělat pořádek ve svých účtech, je k tomu vhodná doba. Nejvíce se to týká vašeho domu dluhů a cizích peněz. Pokud se snažíte získat peníze na nový podnikatelský záměr, je k tomu skvělá doba. Vesmír se zaměřuje na zprávy, jako jsou žádosti o půjčky, a dbá na to, aby odpovědi, které obdržíte, byly pozitivní. Využijte peníze k dobrému účelu.

Zdraví

Udržet věci v rovnováze není nikdy hotová věc: vždycky je tu další den, kdy je třeba něco doladit a vyřešit. Dopřejte si výhodu pravidelného vyvažování toho, co jíte, abyste uspokojili touhu po rovnováze. Konzumace čerstvých bioproduktů je jednou z nejlepších věcí, které můžete pro své zdraví udělat. Ale nemusíte to být vždy vy, kdo vaří! Dopřát si jednou za čas jídlo s sebou může mít uvolňující účinek.

Přečtěte si také