Denní horoskop VODNÁŘE na 4. 1. 2023

Vodnář 4. 1. 2023

Někdo z vašich blízkých se možná necítí dobře, Vodnáři, a vy byste mohli cítit potřebu zůstat v jeho blízkosti a postarat se o něj. Rozhodně to udělejte. Mějte však na paměti, že vaše empatické schopnosti dnes fungují na velmi vysoké úrovni, a proto byste mohli skutečně prožívat některé z jeho nepříjemných pocitů. Chcete-li se sami vyhnout nevolnosti, nezapomeňte se psychicky chránit tím, že budete mít kolem sebe bílé světlo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud vážně hledáte lásku, budete se muset zklidnit. Pomohlo by vám, kdybyste se vykašlali na to, co děláte obvykle, a zkusili něco jiného. Potřebujete se aktualizovat, mít svěží styl a nový přístup. Bude se to líbit vám i druhému. Energie vyzařující z planet vás uvede do kontaktu se svými pocity, takže se vám bude mnohem lépe komunikovat.

Práce

Nezapomeňte si dnes svou práci překontrolovat. Nikdo nebude tolerovat chybu, která vznikla ve spěchu. Pokud si dáte na čas, budete trpěliví a výsledný produkt si vícekrát prohlédnete, získáte si u svého okolí větší respekt.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení doplňování energie. Najdete způsob, jak utratit peníze za zábavu, nebo se sejdete s rodinou, abyste určili nejrozumnější investiční strategie. Vaše komunikace je ovlivněna, což vám umožní jasně a stručně formulovat své cíle. Díky soustředěné činnosti můžete vy i vaši blízcí dosáhnout všech cílů, které si stanovíte.

Zdraví

Daří se vám mít tajný plán. Za to se nemusíte stydět! Tajné plány jsou ve skutečnosti smlouvy, které uzavíráte sami se sebou  je to způsob, jak vyzvat sám sebe a zároveň se chránit před veřejnou kontrolou. Nyní je skvělá doba na to, abyste si vyčlenili konkrétní zdravotní cíl: zlepšete si pleť tím, že budete během dne pít velké množství vody, zlepšete si svalový tonus pomocí kradmého cvičení nebo šetřete peníze a dopřejte si relaxační dovolenou, když to bude možné!

Přečtěte si také