Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 9. 2022

Vodnář 6. 9. 2022

Možná je na čase čelit nedávnému selhání, Vodnáři. Nikdo není osvobozen od zklamání, od toho, že se mu něco nepodařilo. Je to součást dosažení cíle, bez ohledu na to, kdo jste nebo co jste v minulosti dokázali. I ti nejúspěšnější lidé tomu museli čelit. Ve svých pocitech nejste sami. Zkuste to ještě jednou. Věci se vyřeší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život je dnes trochu zvláštní. Musíte se držet a nenechat se překvapit. Musíte si zachovat chladnou, klidnou a odtažitou image, kterou jste si tak úspěšně vypěstovali. Ostatní hledají projevy šoku – nedopřejte jim toto uspokojení. Usmívejte se, i kdybyste se měli šklebit a snášet to.

Práce

Tento den je třeba vystrčit hlavu z oblaků a postavit se nohama na zem. Určitě je zábavné na chvíli ignorovat realitu, ale teď za to začínáte platit. Místo toho, abyste se ztráceli ve svém světě fantazie, věnujte se obchodním záležitostem.

Peníze

V tomto období se dozvíte, jak přijmout komplexní plán splácení dluhů, abyste tuto část svého života naposledy vyřešili. V nedávné minulosti jste možná byli zahlceni částkou, kterou dlužíte za hypotéku, kreditní karty nebo půjčky od rodiny a přátel. Máte však výhodu a impuls k tomu, abyste to zvládli. Do této oblasti přesměrujte deset procent svých příjmů.

Zdraví

Dnes se věnujte lehkým věcem, a to téměř ve všech oblastech. Vyvažujte hluboké a povrchní: zalévejte rostliny, perte a uklízejte v kuchyni, zatímco vnímáte emocionální proudy, které proudí do hloubky. Věci potřebují gestikulovat ve vašem podvědomí, dokud nebudou připraveny vystoupit na povrch. Doporučujeme lehkou procházku na cvičení nebo si zaplavat několik kol. Soustřeďte se na přípravu zdravého jídla, například zeleninové polévky nebo vegetariánského nákypu. Všímejte si krásy ve skromných věcech.

Přečtěte si také