Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 12. 2022

Vodnář 7. 12. 2022

Tento den bude skvělou příležitostí k zahájení některých projektů, které jste již delší dobu odkládali. Pravděpodobně pocítíte více fyzické i duševní energie, než jste v poslední době zažívali. Ať už bude váš den naplněn prací, nebo zábavou, vše půjde skvěle. S jistotou se můžete pustit do plnění úkolů. Buďte produktivní tím, že dáte své energii prostor.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pravděpodobně budete mít pocit odcizení od druhých, zejména od partnera (současného nebo budoucího). Může se zdát, že ať děláte, co děláte, nemůžete se k němu dostat nebo mu dát najevo své obavy. Oba možná budete potřebovat strávit nějaký čas o samotě, abyste se mohli lépe sblížit, až se nakonec dáte znovu dohromady.

Práce

Bujaré veselí posledních dní se vytrácí, protože cítíte, že jste nuceni vrátit se k rýsovacímu prknu. Uvědomte si, že to není tak špatné. Zpomalte a naplánujte si další kroky, místo abyste pokračovali ve stejných kolejích, po kterých jste se vydali.

Peníze

V tomto týdnu se vám dostává astrálního daru, který se odehrává v oblasti vašeho horoskopu spojené s psaním, komunikací a zrozenci. Dostáváte pokyn, abyste se nyní blíže zaměřili na tyto oblasti a vydělali další peníze, ať už jde o nové podnikání se sestrou či bratrem, nebo o přidání nové formy komunikace do svého arzenálu dovedností. Jděte do toho! S malou pomocí druhých můžete dokázat velké věci.

Zdraví

Harmonické prostředí je pro vaši pohodu zásadní. Péče o tuto potřebu znamená vyváženost vašeho každodenního života. Domov je místem, kam se uchylujete a kde odpočíváte, abyste se zotavili z každodenního stresu. Snažte se tedy, abyste kolem sebe měli barvy, které vás oslovují, vůně, které máte rádi, a hudbu, kterou milujete, a váš domov se stane místem dokonalé blaženosti, odkud se vydáte do světa, abyste byli připraveni čelit životním výzvám.

Přečtěte si také