Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 11. 2022

Vodnář 9. 11. 2022

Dnes byste mohli mít velmi zvláštní, ale krásné sny. Zapište si je. Snaží se vám něco sdělit. Mohli byste si také vymyslet nestandardní plán na zvýšení svých příjmů, který může, ale nemusí vyjít. Zvažte všechny aspekty svého plánu a seznamte se s jeho realitou, než se do něj příliš ponoříte. Může být proveditelný, ale ne tak, jak si nyní myslíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes zažijete setkání srdce a mysli. Pokud jste sváděli vnitřní boj a snažili se rozhodnout, zda máte naslouchat důvodům, proč byste do tohoto vztahu neměli vstoupit, na rozdíl od svých pocitů, proč byste měli, pak možná potřebujete změnit svůj pohled. Pokud se budete řídit svým instinktem, neuděláte chybu.

Práce

Důležité informace budou přicházet ze všech stran. Všichni budou mluvit. Jen se ujistěte, že informace, kterým věříte, jsou pravdivé, a ne jen něčí oslavné drby. Než uděláte nějaký zásadní krok, nezapomeňte si pečlivě ověřit fakta.

Peníze

V oblasti kariéry jste hodně aktivní, což by vám rozhodně mohlo přinést více peněz. Možná obdržíte zprávu od šéfa nebo spolupracovníka, která navždy změní váš život, nebo dostanete zprávu od vesmíru, že je čas změnit kariéru na něco, co pro vás bude mít větší význam. Peníze přicházejí, když následujete své srdce.

Zdraví

Nedovolte, aby pokrok stál v cestě citům! V tomto týdnu si pravděpodobně budete říkat "k čemu to všechno je?". - a přestože na tuto otázku nebudete schopni nutně odpovědět, je důležité dát si na ni čas. Trochu zpomalte tempo a otevřete se svému vnitřnímu hlasu. Dopřejte si čas na odpočinek a regeneraci tím, že si v rozvrhu vyhradíte čas na cvičení. Po něm vypijte hodně vody a nezapomeňte zhluboka dýchat.

Přečtěte si také