Lev – Měsíční horoskop (květen 2023)

Lev květen

Jistý člen vaší rodiny vás může dráždit svým jednáním a teatrálním přístupem, vy ho považujete za dětinského. Vznikají mezi vámi už delší dobu neshody, ale ani jedna strana neustoupí. V květnu se může vaše situace vyhrotit a k hádce dojde při rodinné oslavě. Pokud se usmíříte, budete všichni více v klidu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám skvělý život.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Vodnář

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

V partnerství nenacházíte ze strany vašeho partnera moc velké pochopení. Možná mu dokonce přestáváte důvěřovat. Mrzí vás, že vám nedokáže vyjádřit své city, a zlobí vás to. Budete mít možnost si s ním o tom všem popovídat, protože pro vás chystá překvapení ve formě romantické večeře.

Práce

U problému v práci budete víc dramatičtí, než je potřeba a atmosféra bude kvůli tomu celkem nepříjemná. Brzy se však nad tím zamyslíte a uvědomíte si, že vám to nepřináší žádné ovoce. Půjdete tedy do sebe a srovnáte si konečně, co je správná hranice. Následně se díky tomu budete cítit lépe a budete plni optimismu.

Peníze

Máte sklony investovat více, než je zdrávo a než si ve skutečnosti můžete dovolit. V tomto období vás však mohou překvapit jisté nepříjemnosti.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Opaření. Modrá.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také