Lev – Měsíční horoskop (listopad 2024)

Lev listopad

Listopad bude pro Lvy měsícem sebereflexe a nových začátků. Očekávejte chvíle, kdy se budete muset více soustředit na své vnitřní potřeby a stanovit si nové cíle. Energie se bude měnit a přinese možnost opustit staré návyky, které vás brzdily. Využijte tento čas k osobnímu růstu a plánování budoucnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám vše, co potřebuji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

V oblasti vztahů přichází příležitost pro hlubší propojení s partnerem nebo blízkými. Pro řešení případných nejasností bude klíčová komunikace. Singles mohou zažít nečekaná setkání, která přinesou radost a nové naděje. Důležité je být otevření a naslouchat potřebám druhých.

Práce

V práci se vám naskytne příležitost ukázat své schopnosti, což může vést k uznání nebo novým pracovním výzvám. Tento měsíc je vhodný pro dokončení rozpracovaných projektů a zhodnocení dosavadních výsledků. Nebojte se sdílet své nápady a být iniciativní. Pečlivost a rozhodnost se vyplatí.

Peníze

Finančně můžete pocítit jistou stabilitu, ale opatrnost při výdajích je stále na místě. Vyhněte se zbytečným nákupům a zaměřte se na udržení rovnováhy v rozpočtu. Mohou se objevit příležitosti k většímu výdělku, ale důkladně zvažte všechny investice. Nechte si poradit od odborníků, pokud si nejste jistí.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Rýma, zelená.

Podívejte se, co přinese listopad podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také