Sobota na Love? Budete mít tíživé svědomí

Prima love ukáže v sobotu večer příběh studentů, kterým se jedna středoškolská párty vymkla z kontroly. Zabili striptérku. Jak se žije s takovou lidskou katastrofou na svých bedrech? To se dozvíte na Prima love ve 20.15.

Přátelství středoškoláků Codyho, Gaba, Jasona a Tye vezme za své, když jeden z nich ve vzteku shodí ze schodů striptérku, která na následky zranění zemře. Jason chce vše oznámit policii, ale Cody, který má dívku na svědomí, ostatní přesvědčí, že se musejí zbavit těla a držet při sobě.

Tíživé svědomí má jen Jason?

Jason sice křehce nevypadá, ale jako jediný má s jejich konáním obrovský morální problém, ale slíbí, že nic neřekne. Nmilosrdný Cody vidí v Jasonovi potenciální nebezpečí, proto se ho rozhodne zavraždit. Vyláká ho do starého klubu pod záminkou, že si promluví...

Tam mu do pití nasype mnohonásobně vyšší dávku uspávacího prostředku, než je Jasonovo tělo schopné zvládnout. Poté s bratrem Gabem odvezou tělo na opuštěné místo.

Policie uzavře vyšetřování jako sebevraždu, protože se Jason rozešel s přítelkyní a nevzali ho na vysněnou vysokou školu. Chlapcova matka ale nevěří, že si vzal život. Neodpovídá to jeho povaze ani chování v posledních dnech. Pustí se tedy na vlastní pěst do pátrání…

Podívejte se, jak dopadne pátrání dvou vražd! To uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.