Rak – Měsíční horoskop (květen 2023)

Rak květen

S někým si budete už na začátku května vyměňovat názory. Je vám blízké férové jednání, a tak se ve finále přikloníte k upřímnosti. Uvidíte, že se díky tomu vyhnete nepříjemným situacím. V práci vám to přinese sice trochu komplikací, ale na druhou stranu si uvědomíte, co opravdu chcete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu si pro lásku.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Během měsíce května vás čeká velmi příjemná událost. Uvidíte, že si s někým novým, koho v té době potkáte, padnete do oka a jistě se spolu začnete setkávat častěji. Nacházíte se v období, kdy se všechny vaše vztahy zase rozhýbou kupředu.

Práce

Snažíte se vybojovat lepší místo v práci a také si přejete vyšší plat. Máte však pocit, že jsou všechny okolnosti proti vám, a nedaří se to. Možná v současné době hodně tlačíte na pilu. Dejte si pozor v půlce měsíce, abyste si pohlídali své reakce, protože si tak můžete pokazit svou reputaci.

Peníze

Na začátku května můžete očekávat menší přísun financí, který nyní potřebujete. Jste rádi za každou korunu a rozhodně vám to pomůže. Zaměříte se také na to, co je důležité včas zaplatit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Žaludek. Bílá.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také