Velká věštba na květen pro Raky: Píle vám přinese úspěch a hojnost

RAK - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Raky v pátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? A co by naopak neměli promeškat? Jaký amulet je ochrání před všemi potížemi a výdaji, kterých je až nad hlavu? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Blázen, což je krásná karta, která nese štěstí a funguje jako mocný amulet, když se nedaří. Tato karta může také znamenat něco nepředvídatelného, symbolizuje život, který je plný překvapení. A radí odhodit obavy a pochybnosti o sobě samých.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce máte možnost zatočit s nějakými finančními potížemi. Polovina měsíce by už měla být klidnější a koncem května znovu budete potřebovat někde přitlačit.

Začátkem května budete mít úřední jednání, která se budou týkat vašich financí a měli byste je zvládnout celkem dobře. Své výdaje, zejména do mladších členů rodiny, budete schopni utáhnout. Pravděpodobně něco předěláte i doma, možná pořídíte nějaký nový nábytek nebo naplánujete rekonstrukci.

Druhá dekáda přinese možnost někam cestovat a něco zajímavého a přínosného objevit. Dobrá bude i komunikace s partnerem, který vám bude naslouchat a bude vám rozumět.

Během třetí dekády si hlídejte pomluvy od lidí, kteří vám závidí váš úspěch a hojnost. Zatímco vy se snažíte a dřete, oni nemají na starost nic jiného, než sedět a pomlouvat. Nic si z toho nedělejte, protože tou dobou už budete plánovat něco velkolepého na další měsíc.

Rituál na květen pro Raky

Když je potíží a výdajů až nad hlavu, můžete si vytvořit amulet. Budete potřebovat černý plátěný sáček, fotku nebo namalovaný obrázek medvěda, tyrkys, bazalku, kopr a runu Eihwaz. Všechny tyto věci dejte do sáčku, jako poslední by měla být podobizna medvěda. Toho požádejte, aby vás chránil před dotírajícími potížemi, tím, co je vám nepříjemné, a aby zburcoval vaši vnitřní sílu. Sáček zavažte a noste tak dlouho, dokud máte pocit, že potřebujete podporu shůry.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.