Ryby – Měsíční horoskop (květen 2022)

Ryby květen

Hned na začátku května si dejte pozor na úrazy. Především pozor na vysoké podpatky, hrozí zranění nebo vyvrknutí kotníku. Také si hlídejte peníze, doklady a cenné předměty, v druhé polovině měsíce byste o ně mohli přijít, a to by znamenalo velké problémy kolem různých blokací karet a běhání po úřadech, což by se vám vůbec nelíbilo. Celý měsíc vás totiž čeká velké pracovní vytížení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám vše, co si přeji mít a co potřebuji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Delší dobu se doma dohadujete a snažíte si oba vyhradit svá práva a nastavit hranice. Vypadá to, že už se nedohodnete, ale v půlce měsíce přijde obrovský zlom a najednou se domluvíte, budete si vycházet vstříc a postavíte si dohodu, s kterou budete oba souhlasit. Snažte se vyvarovat boje, ke klidu vás dovede spíše komunikace a pochopení.

Práce

Vaším květnovým tématem se stane práce. Pracovat budete od začátku měsíce a vůbec si nevšimnete, jak rychle uběhl. Dejte si třeba upomínku na telefon, abyste si uvědomili, že si musíte odpočinout. Najděte si volné chvilky, kdy budete s rodinou nebo aspoň s kamarádkou na kávě.

Peníze

Peníze budete řešit na začátku měsíce, pak se vše nějak srovná a přijde druhá krize, která vás čeká na konci května, ale vše zvládnete.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Úraz. Modrá.

Přečtěte si také