Štír – Měsíční horoskop (červen 2024)

Štír červen

Na začátku měsíce vás bude někdo v práci manipulovat a vám se to nebude líbit, takže se můžete bránit a bojovat. Nakonec to zvládnete od sebe odklonit a vše bude zase dobré. Může se to týkat i finanční oblasti. Následně můžete zažít ztráty týkající se něčeho nového ve spojitosti s láskou, možná budete očekávat víc, než zatím můžete dostat. V druhé půlce června může přijít skvělá nabídka práce, ze které budete mít velkou radost. Koncem měsíce zažijete vášeň, hádky, ale i stabilitu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Plní se mi sny.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Na začátku měsíce můžete prožít hádky s nějakým novým mužem, který bude hodně dominantní, ale bude to tak nějak váš splněný sen. Jenže on o vás nebude mít takový zájem, jaký byste si představovali, a může přijít trápení, protože vás už stačil okouzlit. Pak přijde beznaděj, že nemáte stabilního partnera. Koncem měsíce se vaše nálada zlepší, protože se vám v životě objeví další dva muži, kteří vás budou přitahovat. Uvědomíte si, že minulost byla iluze.

Práce

Pozor na manipulaci na začátku měsíce, můžete se kvůli tomu pohádat, poté se může stát, že se vám nějaká práce zruší nebo ji vy odmítnete, ale vše bude dočasné, následně přichází nová nabídka na skvělou práci a finanční stabilitu. Uzavře se vše staré, jen budete hodně pracovat a budete z toho unavení. Koncem měsíce se tak budete rozhodovat, kam nasměrovat energii.

Peníze

Začátkem měsíce zaplatíte nějaké pohledávky bance, pak budete přemýšlet, co je ještě dobré doplatit a koncem měsíce přijde trochu boj o peníze.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Žlučník, růžová.

Podívejte se, co přinese červen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také