Štír – Měsíční horoskop (květen 2023)

Štír květen

Už na začátku měsíce se vám splní váš sen, který se bude týkat práce a nové pracovní nabídky. Čekají vás bohužel i boje týkající se uzavření minulosti a dohady, které vás donutí změnit nějaké vaše vnitřní nastavení. Koncem měsíce přijde láska, od které se budete odrazovat, protože pocítíte strach. Ale pochopíte, že je to váš osud, a to přináší velké změny do vašeho života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vše přichází přirozeně.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Kozoroh

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Hojnost lásky vás čeká v měsíci květnu. Dokonce se můžete v lásce i rozhodovat, ale nakonec to vše uzavřete a rozhodnete se správně. Nebudete nic řešit, protože přijdou láskyplné nabídky a zážitky. S tím bude spojen i skvělý sex, který bude doprovázet velká zamilovanost.

Práce

Začátek května pro vás bude náročný. Na vše si přijdete sami a uvidíte před sebou jen samé velké překážky. Nakonec se to rozhodnete neřešit, a to bude dobrá volba. Hned poté totiž přichází osudová práce, do které se přímo zamilujete, a to vám přinese klid na duši, protože to bude váš splněný sen. Jediný problém bude s kolegou nebo nadřízeným, který nic neřeší a vy s ním můžete bojovat.

Peníze

Nové peníze přijdou na začátku měsíce a pak vám osud přinese splněný sen, za který jste celý život bojovali, a to je finanční klid.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Štítná žláza. Červená.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také