Velká věštba na květen pro Štíry: Připravte se na pomluvy od kolegů v práci

ŠTÍR - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Štíry v pátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže ve chvíli, kdy vás někdo ošklivě pomlouvá? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Páže pohárů. Vypadá to, že budete zrcadlit své okolí. Budete se snažit být pro druhé přínosem, budete se jim přizpůsobovat. Páže pohárů vyjadřuje mladistvou energii, ale zároveň také lehkovážnost. Proto si užívejte, ale nevěřte všemu, co se k vám donese.

Co říkají mariášové karty?

Vzhledem k tomu, že 5. května nás čeká úplněk ve Štíru spojený se zatměním Měsíce, bude pro vás začátek května velmi důležitý. Možná toho využijete k tomu, abyste něco ve svém životě změnili, hlavně z hlediska citů, lásky a sexuality. Začátek měsíce pro to bude naprosto ideální. Čekají vás krásné milostné schůzky nebo setkávání v kruhu vašich přátel. Připravte se ale na rivalitu ve vašem zaměstnání. Někdo se vás bude snažit pomluvit nebo osočit, hodit vám na hrb něco, co jste neudělali.

Ve druhé dekádě přijde něco, díky čemu se kompletně odreagujete. Možná to bude rodinná nebo partnerská akce, možná nějaký pěkný dar, který pro vás bude mít velkou hodnotu. Každopádně to bude nečekané překvapení.

Koncem měsíce budete možná dotahovat ještě nějaké úřední záležitosti, které byste neměli nechat plavat, a s čistou hlavou pak budete vstupovat do začátku června.

Rituál na květen pro Štíry

Pokud by vás někdo chtěl pomlouvat, například v práci, pomůže vám rituál, na který budete potřebovat malý smaragd nebo alespoň beryl. Vezměte kus plastelíny, vytvořte z ní kuličku, která bude představovat něčí hlavu, a vytvarujte do ní ústa. Kamínek do plastelíny vtlačte, aby z něj nebyl vidět ani kousíček, s myšlenkou, že vás ten člověk přestal pomlouvat. Kuličku propíchejte párátky a schovejte na místo, kde ji nikdo nenajde. Tam ji nechte tak dlouho, dokud se vás dotyčný člověk bude snažit pomlouvat. Nezabráníte mu sice, aby vás pomlouval, ale dopad jeho slov už nebude takový.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.