Štír – Měsíční horoskop (listopad 2024)

Štír listopad

Od začátku měsíce vás čeká láska jako trám a s tím splněný sen. Vyřeší se spousta věcí a vy najdete klid a harmonii. Pominou všechny hádky a konflikty a vy zažijete znovu lásku. Naděje přijde v pravou chvíli a konečně přestanete zažívat hádky a boj, vše se obrátí v dobré a čeká vás láska a velká radost. Na konci měsíce přijde stagnace, ale i hojnost a rychlost v lásce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám spoustu lásky.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Na začátku měsíce vás čeká skvělý sex a velká láska. Můžete zažít určitou beznaděj, ale nakonec se rozhodnete a půjdete do nových začátků. Pokud toužíte po dítěti, tak si touhu můžete uskutečnit a čeká vás plodnost a sklizeň. V druhé půlce listopadu se odkryje tajemství o tom, že někdo se cítil osamocen, a tak začal být akční, což přineslo stabilitu. Konec listopadu bude o dominantním partnerovi a vaší kritice.

Práce

V práci zažijete hned na začátku listopadu akce, ale i deprese, které nakonec překonáte a přijde velká změna. Pomůže vám dominantní muž. Beznaděj můžete zažít z určité závislosti a osamocení, které ukončíte a pak přijde stabilita. Ke konci měsíce budete nadšeni a zamilováni do své práce a budete navazovat v něčem na minulost. V tom vám pomohou dva lidé, kteří se mají rádi.

Peníze

Začátkem měsíce budete hodně šetřit a peníze si budete ukládat, což vám přinese velkou radost, ale koncem měsíce přijdou výdaje, které však pro vás budou radostné, jen pozor na ztráty, které se nemusíte dozvědět.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Nespavost, zánět.

Podívejte se, co přinese listopad podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také