Střelec – Měsíční horoskop (květen 2023)

Střelec květen

Od začátku května se můžete těšit například na společenské události, na které vás pozvou vaši přátelé. Určitě tedy neváhejte a rozhodně se jděte bavit. Zábava vám určitě prospěje, protože jste nyní ve stresovém období. Vaši kamarádi vás vyslechnou a jistě vás v tom nenechají. Budete rádi, že se na ně můžete spolehnout, protože vás podpoří.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu si za svým.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Pokud jste ve vztahu, nemusíte pociťovat vůči vašemu partnerovi moc velkou důvěru. Můžete mít pocit, že to s vámi nemyslí dostatečně vážně, a možná přijde i žárlivost. Potřebujete totiž neustálé důkazy o tom, co k vám cítí. Máte také potíže se s ním domluvit i ohledně běžných věcí.

Práce

V pracovní oblasti to v květnu nebude procházka růžovým sadem. Hlavně kolem půlky měsíce můžete mít pocit, že na vás někdo z kolegů donáší. Pravděpodobně to však není vůbec tak horké a máte sklony tuto situaci dramatizovat. Nejdříve si zjistěte všechny okolnosti a pak se rozhodněte jednat.

Peníze

V poslední době využíváte výhodných nabídek a srovnáváte ceny, co se vám více vyplatí. Určitě se do výdajů nehrnete bez uvážení, ale chcete mít jistotu.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Rýma. Zelená.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také