Velká věštba na květen pro Střelce: Bude se vám dařit, na co sáhnete

STŘELEC - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Střelce v pátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže zajistit si dostatek peněz? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Zamilovanost. Ta předpovídá, že do vašeho života může přijít osudová láska. Zamilovanost je duální karta, ten člověk může být tedy nějaký váš protipól a jak známo, protiklady se přitahují. Vy si jen hlídejte, abyste toho člověka svou láskou nezahltili. Zamilovanost také ukazuje, že do vašich vztahů může zasahovat někdo z vnějšku.

Co říkají mariášové karty?

Vypadá to, že květen pro vás bude velmi pěkný a příznivý na poli pracovním i soukromém. S lidmi budete vycházet lépe než kdy jindy, budou vám naslouchat a rozumět. Velmi dobře vám půjde komunikace a plánování. Dařit se bude i cestování. A vaše nápady získají uznání od někoho, na kom vám záleží. Mělo by se vám zkrátka dařit, na co sáhnete. Záleží ale i na tom, jak si to nastavíte ve své mysli.

Rituál na květen pro Střelce

Aby vám nechyběly v květnu peníze, můžete zkusit kouzlo, na které budete potřebovat čerstvý zázvor, skořici, tarotové Eso disků a sklenici čisté vody. Zázvor nakrájejte na kostičky, dejte do sklenice, přidejte skořici, zalijte vodou, sklenici postavte na kartu a nechte asi 5 minut nabíjet, aby voda nasákla energií této karty. Poté vodu vypijte. Pokud ji nechcete pít, zalijte s ní květinu, na které vám záleží a která podle vás symbolizuje vaši hojnost.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.