Váhy – Měsíční horoskop (květen 2023)

Váhy květen

Už od začátku května nebudete zrovna v dobrém rozpoložení. Snadno se tedy rozčílíte a můžete se tím dotknout i ostatních členů vaší rodiny. To vás může hodně mrzet a následně si to budete vyčítat. Pokud nebudete mít tak horkou hlavu, tak se nic nestane a rodinné setkání proběhne bez komplikací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám skvělé vyhlídky.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Na začátku měsíce si můžete zvednout sebevědomí. Pocítíte pak i větší radost a nezadaní si mohou seznamování i více užívat. Určitě jste tedy daleko víc přístupní vašim nápadníkům. Zřejmě se konečně dočkáte pozvání na rande od osoby, která vás zaujme. Pravděpodobně se tedy rozhodnete po dlouhé době zajít s někým na kávu nebo čaj.

Práce

V pracovní sféře jste velice ambiciózní a toužíte dosáhnout úspěchu, ale nemáte to zadarmo. Koncem května váš nadřízený bude pochybovat o tom, zda vám má svěřit těžší úkol. Ale vy svého šéfa nakonec přesvědčíte o svých schopnostech. Vaše snahy tedy určitě nebudou marné.

Peníze

Na začátku měsíce vám pravděpodobně může přijít nějaká upomínka, nebo rovnou pokuta. Zdá se tedy, že si vůbec neuvědomujete, že jste udělali něco špatně, a dost vás to rozčílí.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Slinivka. Žlutá.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také