Velká věštba na květen pro Váhy: Po náročném pracovním období si vše vynahradíte

VÁHY - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Váhy v pátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže posílit psychiku? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Viselec. Tato karta vám radí, abyste se nezabývali tím, co se děje kolem vás, ale zaměřili se spíš na sebe a na své nitro. Viselec je velice transformační karta, můžete v tomto měsíci dojít k nějakému poznání, ale nebude to zadarmo. Viselec vám může vyhnat nějaké peníze z kapes, protože visí dolů a vše mu padá z kapes. Zároveň se ale jeho zrak upírá k nebesům, což vás dostane k přemýšlení o věcech, které souvisí s podstatou vašeho života. Budete tedy duchovně růst.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce se vám bude dařit v práci, vypadá to, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Mohou se objevit drobnější potíže, protože vám nebude zbývat tolik času, kolik byste chtěli. Budete v práci muset zabrat, abyste se vyhnuli případným potížím. Vy to ale zvládnete. Dobře by vám mohlo jít učení, které vám přinese radost.

Potíž možná budete mít se ženou ve vašem okolí, která už delší dobu usiluje o něco, co máte. Štěstí je ale na vaší straně.

Koncem měsíce přijde období, kdy si všechno vynahradíte. Hezky vám vycházejí vztahy. Dokonce by do vašeho života mohl přijít někdo, s kým by se dalo jako s partnerem počítat do budoucna

Rituál na květen pro Váhy

Tento měsíc budete potřebovat posílit hlavně psychiku. Můžete si podle vzoru starořecké básnířky Sapfó pořídit levandulový parfém, který přitahuje radost, zklidňuje psychiku, chrání před kletbami a negativními energiemi. Případně můžete využít kadidlo ze šalvěje, kdy se pálí usušené šalvějové listy. Takové kadidlo dokáže z vašeho obydlí vyhnat všechny negativní energie.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.