Výklad andělských karet na týden od 5. února: Dejte si pozor, někdo vám chce škodit

Dobře se kolem sebe rozhlédněte, nemáte náhodou ve svém okolí člověka, který se tváří jako přítel, ale nechová se tak? Právě v tomto týdnu by vám mohl škodit. Na co dalšího byste se měli podle výkladu andělských karet připravit?

Karta na tento týden: Páže vzduchu

Páže vzduchu symbolizuje nové začátky, jasné myšlenky a svobodu. Mohou k vám přijít informace, které jste nečekali a které vás možná trochu zabolí. Může jít o zradu někoho z vašich velmi blízkých lidí. Dozvíte se, že o vás nemluvili zrovna v superlativech a budete mít chuť oplatit jim stejnou mincí. Ale nedělejte to, zbytečně byste zabředli do sporů, které by vám nepřinesly nic jiného než bolest.

V pracovní oblasti k vám přichází nějaká mladší osoba, kterou budete mít potřebu ihned usměrnit do patřičných mezí. Ještě než to uděláte, si vyslechněte, co má na srdci. Možná vás to překvapí, ale tento člověk má neuvěřitelný rozhled a znalosti a může vám být po pracovní stránce velice užitečný. Díky němu získáte zcela nové dovednosti a naučíte se spoustu nových věcí. Tak si z něj neudělejte nepřítele hned první den.

Mohlo by vás zajímat: Čínský horoskop 2024. Dřevěný drak přináší moudrost, růst a hojnost

Ve vztazích zavládne harmonie a klid. Pokud na lásku teprve čekáte, vydejte se jí naproti. Doma na gauči ji nepotkáte. Dejte si však pozor na seznamky, kde se na vás může přilepit někdo, kdo s vámi nemá čisté úmysly a vy to okamžitě neprokouknete. Mohl by vám nadělat pěkné nepříjemnosti. Dejte proto na intuici, povede vás správným směrem.

V oblasti zdraví tato karta připomíná, že váš dech a vzduch, který dýcháte, jsou klíčové prvky pro váš celkový stav zdraví. Naučte se vědomě hluboké dýchání, trénujte dýchání pomocí meditačních technik nebo při cvičení jógy. Pravidelně také vyrážejte do přírody na procházky. Jakmile se hluboký dech naučíte, osvojíte si výbornou techniku, která vám pomůže zbavit se stresu, kdykoliv budete potřebovat.

Jaký bude únor podle kartářky Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky zdraví meditace výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.