Nejlepší manželky podle horoskopu: Žena ve znamení Raka nebo Býka je výhra

Být skvělou životní partnerkou dá zabrat. Některé ženy ale v tomto směru dostaly do vínku trochu navíc. Která znamení zvěrokruhu jsou těmi nejlepšími manželkami?

Jakmile najdete svou spřízněnou duši, přichází na řadu otázka manželství. Vybrat si životního partnera nebývá lehký úkol, ale s tou správnou osobou po boku vám to bude připadat jako hračka. Které ženy jsou nejlepší podle hvězd?

Býk

Ženy narozené v tomto znamení jsou bohyně zrozené na zemi. Ve vztahu dodávají stabilitu a věrnost je pro ně základní stavební kámen. Jsou praktické a dostojí všem svým závazkům vůči partnerovi. Mají pečovatelskou povahu a doma vytváří harmonické a bezpečné prostředí.

Mohlo by vás zajímat: Ideální partneři pro ženy podle horoskopu. Jaký typ muže se k vám hodí nejvíce?

Rak

Ženy narozené ve znamení Raka mají rozvinutou emocionální inteligenci a instinkty, díky kterým dokáží přesně odhadnout potřeby svého partnera. Jsou citově založené a ve vztahu poskytují láskyplnou a hřejivou náruč. V rodině vytváří atmosféru, do které se každý rád vrací.

Váhy

Váhy jsou synonymem pro ten správný balanc a harmonii. V manželství přináší mír, lásku a díky své diplomatické povaze především klid. Jsou totiž schopné vyřešit kterýkoliv konflikt bez zbytečného křiku. Soužití s nimi poskytuje bezpečný přístav.

Čtěte také: Partnerský horoskop aneb Manželská tonutí. Které páry se k sobě hodí nejméně?

Kozoroh

Žena narozená ve znamení Kozoroha je ztělesněním síly, ambicí a odhodlání. Pro svou rodinu chce jen to nejlepší. Svého partnera bude vždy podporovat a popohánět k úspěchu. Má skvěle rozvinutý smysl pro zodpovědnost a je orientovaná na cíl.

Horoskopy: Spřízněná duše


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.