Býk – Měsíční horoskop (květen 2022)

Býk květen

Setkání, které proběhne hned na začátku měsíce, vám může změnit život. Přijde s ním velká změna a setkání to nebude poslední. Uvidíte se častěji. Čeká vás láska i smutek, ale vše pod hlavičkou naděje. Srovnáte si priority a dojde vám, že vše bylo zbytečné a mohli jste tím projít bez dramat a úzkostí. Měsíc květen vám přinese i nové, velice překvapivé začátky. Na konci měsíce budete šťastni a svěříte se s tím ostatním, včetně ztrát, které už jsou jen minulostí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Své štěstí nosím v sobě.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Už na začátku měsíce se budete cítit více unaveni a nebude se vám chtít pouštět do žádných velkých řešení. To ale netušíte, co se stane vzápětí. Ozve se vám někdo, ho znáte jen z doslechu, bude to žena a bude se chtít s vámi setkat. Nakonec setkání absolvujete, ale později toho začnete litovat. Vše, co vám tato žena řekne, je pouhá lež, ničemu nevěřte.

Práce

Události, které se stanou na začátku měsíce, ovlivní celý květen. Zahrnuje to i pracovní oblast. Nebudete schopni se soustředit a můžete dělat chyby. Pokuste se práci po sobě kontrolovat, jinak vám hrozí problémy od nadřízených. Vezměte si dovolenou a uklidněte se, pomůže vám to.

Peníze

Peníze vám v květnu nebudou chybět, naopak budete jich mít dostatek i na to, abyste si udělali malou radost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Krk. Modrá.

Přečtěte si také