Denní horoskop BERANA na 1. 2. 2023

Beran 1. 2. 2023

Berani, dnes se může objevit osoba nebo situace, která vám bude proti mysli. Uvědomte si, že můžete čerpat ze stejné energie, která je k jednání přiměla, a vyjádřit svůj názor na věc. Postavte se proti této síle a nechte zaznít svůj názor. Někdy je nutné být trochu drsný a otevřený, abyste do nestabilní situace vnesli klid a rovnováhu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Situace v práci vás může zaskočit. Pokud vás zajímá, proč se někdo ve vaší přítomnosti chová poněkud podivně, možná se to právě dozvíte. Mohlo by vás překvapit náhlé odhalení, že k vám chová romantické city, které se nyní nedaří skrývat.

Práce

Krátkodobé odměny sice v tuto chvíli nestojí za řeč, ale dlouhodobé trendy jsou poměrně příznivé. Podívejte se na celkový obrázek a uvidíte, že budoucnost je skutečně docela jasná. Věřte tomu nebo ne, ale děláte pokroky.

Peníze

Možná máte na mysli především nápady, myšlenky a slova o svobodě a smyslu. Než však napíšete dopis šéfovi a dáte výpověď, zvažte, jak můžete přispět ke kráse a kreativitě svého pracoviště. Podávání pozitivních návrhů může přinést překvapivé výsledky a dát vám na starost nový vzrušující projekt. To vám může přinést nejen více peněz, ale také posílit vaše sebevědomí.

Zdraví

Někdy se s citovým rozrušením vyrovnáváte tak, že ho držíte hodně pod pokličkou a nedáte ostatním najevo, co cítíte. Jako byste se báli, že se věci jenom zhorší, když dáte ostatním najevo, jak vám teď opravdu je. Tento přístup vychází z vašeho pudu sebezáchovy a někdy vám může způsobit zbytečné utrpení. Chcete-li tuto tendenci obejít, jděte si zacvičit, když se cítíte depresivně. Pokud se po něm stále cítíte špatně, klidně se vypovídejte kamarádovi.

Přečtěte si také