Denní horoskop BERANA na 1. 3. 2023

Beran 1. 3. 2023

Berany možná čekají krušné chvíle. Dobrá zpráva ale je, že se to zlepší. Pokud jste rodiče, děti budou každých pět minut něco chtít a vy můžete cítit tlak ze všech stran. Ani váš milostný život není imunní vůči pochybnostem, které jako by se vám vznášely nad hlavou. Žádný kompromis pro vás není možný, Berani. Jen vydržte a vězte, že přicházejí klidnější dny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli se dnešní den může zpočátku rozjíždět pomalu, s přibývajícími hodinami se určitě zrychlí. Současné tranzity vás vybízejí k tomu, abyste překonali veškeré zdráhání a dali výjimečné osobě najevo, jak hluboké a vášnivé jsou vaše city. Bublinkové koupele se šampaňským a ústřicemi jistě pomohou nastartovat tento vztah a jakékoli další doplňky dodají ještě více koření.

Práce

Svezli jste se na vlně štěstí a nyní je čas zaplatit. Vzdejte hold těm, kteří vám na této cestě pomohli. Nezapomeňte ocenit ostatní za jejich tvrdou práci a solidní rady, které vám pomohly dostat se tam, kde jste dnes.

Peníze

Jste obzvláště aktivní, když jde o to, abyste si nově definovali, jak chcete být vnímáni ostatními. To může vést k tomu, že změníte způsob oblékání, mluvení nebo jednání s ostatními. Přetváříte to, jak vás budou ostatní vnímat a jak se k vám nakonec budou chovat, zejména v práci. Přichází k vám tolik nabídek, že možná budete potřebovat čas na zvážení všech možností. Buďte připraveni stát se autoritou, kterou jste měli být.

Zdraví

Dnes je nádherný den pro romantiku. Obvykle jste vyrovnaní a odtažití, ale dnešek je vhodný k tomu, abyste odhodili všechny starosti a vyjádřili své nejhlubší city ke všemu. Toho lze samozřejmě dosáhnout mnoha způsoby. Vezměte svého psa ven a zahrajte si hru na aportování nebo si pusťte svůj oblíbený film a ve tmě vezměte milence za ruku. Pokud vás napadne něco lepšího, udělejte to. Neprohrajete.

Přečtěte si také