Denní horoskop BERANA na 11. 10. 2022

Beran 11. 10. 2022

Přemýšleli jste o stěhování? Možná jste si dokonce koupili nový domov. Ať už je vaše situace jakákoli, možná dnes vyřizujete nějaké papíry, možná smlouvu s realitní kanceláří nebo dodavatelem, možná dokumenty o úschově. To může být frustrující, protože znění dokumentů se může zdát nejasné. Vyřiďte si je. Nebudete toho litovat!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nadcházející den nevěstí nic dobrého pro romantiku. Ve skutečnosti se může stát, že vaše drahá polovička bude mít velmi nesportovní náladu. Nejenže se mu nebude chtít ven, ale ani nebude vědět, zda si chce ještě někdy zahrát, zejména s vámi. Jelikož máte tendenci být poměrně houževnatí, můžete to smést ze stolu. Nálada přejde, ale vzpomínka možná zůstane.

Práce

Včerejší potíže se dnes ještě zvýrazňují, protože se do věci zapojují další lidé. Další lidé přidávají své vlastní dva centy a jsou stejně tvrdohlaví jako dřív. Teď není vhodná doba na to, aby se dělaly jakékoliv vlny.

Peníze

Toto období je o tom, jak se vypořádat se všemi nabídkami a příležitostmi, které se vám naskytnou, zejména pokud jde o vaši kariéru. Štěstí a expanze se příjemně snoubí s náhlou inspirací a změnou. Jelikož se toto období dotýká vašeho kariérního sektoru, přináší také myšlenku autorit. Střetáváte se v práci s někým výše postaveným, nebo jste připraveni postavit se do čela autority ve svém životě?

Zdraví

Možná jste v těchto dnech plní naděje a dobrých úmyslů. Je to pocit, který si užíváte, a přesto můžete cítit stín, který není tak růžový. Otázkou je, nakolik dokážete své naděje a touhy uvést do reality - nakolik jste schopni své sny skutečně žít. Musíte se uzemnit prostřednictvím fyzického cvičení a dát svému tělu možnost vyjádřit "naději" a "radost" způsobem, který zná: prostřednictvím dobrého zdraví.

Přečtěte si také