Denní horoskop BERANA na 12. 10. 2022

Beran 12. 10. 2022

Rodinní příslušníci toho dnes mohou mít příliš mnoho a požádají vás o větší pomoc, než jste ochotni poskytnout. Ujistěte se, že jste klidní a soustředění, abyste se mohli rozhodnout, které potíže jsou nejnaléhavější a je třeba je řešit jako první. Nebojte se ostatním sdělit své rozhodnutí. Pokud je to možné, raději poskytněte radu než pomoc. Někdy je to to jediné, co lidé skutečně potřebují.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k vášnivé energii, která naplňuje vzduch, to vypadá, že můžete strávit den se svým partnerem tím, co máte nejraději. Můžete si povídat o filozofii a do detailů rozebírat smysl života, jak přesně došlo k velkému třesku a kdo stiskl tlačítko. Můžete blbnout, hodně se smát, přejíst se a pak zbytek noci spalovat kalorie!

Práce

Den začne poměrně bouřlivě, ale v průběhu dne se nálada zmírní. Odpoledne budou lidé veselejší a vaše víra v lidskost se obnoví. Pokud potřebujete udělat nějakou laskavost, vzneste tuto prosbu odpoledne.

Peníze

Toto období je o tom, jak se vypořádat se všemi nabídkami a příležitostmi, které se vám naskytnou, zejména pokud jde o vaši kariéru. Štěstí a expanze se příjemně snoubí s náhlou inspirací a změnou. Jelikož se toto období dotýká vašeho kariérního sektoru, přináší také myšlenku autorit. Střetáváte se v práci s někým výše postaveným, nebo jste připraveni postavit se do čela autority ve svém životě?

Zdraví

Vzdávat se určitě není váš styl, ale protože si život spojujete s neustálou aktivitou, ne vždy víte, jak reagovat na útlum. Pokud je ve vašem životě něco (nebo někdo), co nevytváří takový druh energie, jaký očekáváte, dejte tomu nějaký čas, než se rozhodnete, co si o tom myslíte. Pokud se například den nebo dva nemůžete motivovat ke cvičení, znamená to, že už necvičíte? Ne. Cvičte se v trpělivosti vůči sobě i ostatním.

Přečtěte si také