Denní horoskop BERANA na 17. 1. 2023

Beran 17. 1. 2023

Vaše životní okolnosti se v posledních měsících mohly natolik změnit, že se možná nacházíte v úplně jiném prostoru než kdykoli předtím, Berani. Úspěch a štěstí zvýšily vaše sebevědomí a v obchodních a finančních záležitostech by se vám mělo dařit. Dnes byste se měli zastavit, věnovat nějaký čas zhodnocení své situace a rozhodnout se, jakým směrem se chcete vydat. Nyní máte možnost uskutečnit své sny.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je ve srovnání s nedávným vzrušením z nebeských událostí velmi klidný. Možná nebudete mít chuť vyznat své milované osobě nehynoucí lásku. Současný planetární aspekt vyvolává náladu hlubokého zamyšlení, což vás může podnítit k velmi hlubokému zamyšlení nad tím, co chcete, aby se stalo dál, nebo nad vaší společnou budoucností. Nedělejte však nyní žádná konečná rozhodnutí, protože nejste nejpozitivnější. Počkejte si.

Práce

Každý dnes dokáže prohlédnout vaše malé lži, takže je lepší držet se pravdy. Za všechny triky, o které se pokusíte, dostanete od zaměstnavatele nepříjemnou pomyslnou facku – hrajte tedy na rovinu.

Peníze

Tento týden se cítíte mnohem hovornější než obvykle. Obvykle se nemůžete dočkat příběhů od ostatních, ale tento týden se rádi podělíte i o své zážitky. Zatímco se kolem vás odehrává tato veškerá komunikace, nezapomeňte věnovat trochu času a peněz sami sobě. Extrémní péče o sebe se vám teď může zdát příliš luxusní, ale je to skvělá investice do vaší dlouhodobé budoucnosti. Odpočívejte, regenerujte a řekněte, co máte na srdci.

Zdraví

Možná máte pocit, že vaše hladina stresu je vysoká již několik týdnů a vy si to uvědomujete až nyní. Když si takové nerovnováhy všimnete, pochvalte se. Jen bezpečný člověk dokáže rozpoznat, když se necítí sám sebou. Odstupte od chaosu a zeptejte se, co vám chybí. Potřebujete dohnat nedostatek spánku? Potřebujete zapracovat na ranní procházce nebo cvičení jógy, než se usadíte k práci z domova? Pokud jste momentálně nezaměstnaní, potřebujete si v životě vytvořit větší strukturu, například denní režim, abyste nesklouzli do pocitu dezorientace nebo deprese? V okamžiku, kdy si na sobě všimnete něčeho, co je třeba upravit, jste již v polovině bitvy.

Přečtěte si také