Denní horoskop BERANA na 18. 7. 2022

Beran 18. 7. 2022

Berani, dnes se můžete dozvědět o příležitostech, jak zvýšit svůj příjem, ať už v současném zaměstnání, v novém zaměstnání, nebo třeba prostřednictvím vlastního projektu. K tomuto cíli můžete nasměrovat velké množství energie a inspirace. Ostatní se mohou chtít zapojit a pomoci vám. Pravděpodobně se budete cítit plní energie a optimismu. To může fungovat při přitahování stále nových příležitostí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie vás může povzbudit k tomu, abyste mluvili o svých pocitech, ale budete si muset dávat pozor na způsob, jakým je vyjadřujete. Pokud si nedáte pozor, vaše proklamace o lásce by mohly vyznít příliš intelektuálně a heslovitě, bez dostatečného zapojení skutečných citů. Možná bude lepší dát dárek, který bude hovořit výmluvněji, než to dnes dokážete vy.

Práce

Najděte způsob, jak do své práce zapojit svou uměleckou povahu, a budete úspěšní. Zvítězí ten, kdo dokáže do situace vnést kreativnější a nápaditější nádech. Jste v ideální pozici, abyste dali vyniknout své pravé tváři.

Peníze

Tento týden zažíváte zajímavou situaci. Váš život může být složitější, než by musel být, zejména pokud jde o to, co je vaše. Určit si, jak budete vydělávat peníze nyní i v budoucnu, je lepší než nechat vše na náhodě. Příliš důvěřovat druhým není nyní to nejlepší.

Zdraví

Díky dnešnímu planetárnímu aspektu si pravděpodobně začnete vzpomínat na části minulých časů, které zůstaly nějakou dobu v pozadí. Může to být sentimentální období a můžete pociťovat silnou nostalgii. Nechte tento druh energie projít svým tělem. Jóga je skvělým způsobem, jak vyloučit starou, nahromaděnou energii a přivést novou, svěží energii, která pomůže očistit vašeho ducha. Je to zdravý proces.

Přečtěte si také