Denní horoskop BERANA na 21. 5. 2023

Beran 21. 5. 2023

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt může podpořit některé pocity z minulosti, které se znovu objeví. Pokud se vám zdá, že vás přemáhají a nejsou zcela pozitivní povahy, pak je možná nejlepší uvědomit si, že váš současný vztah za to ve skutečnosti nemůže. Odpoutejte se od svých emocí a nechte je rozptýlit. Pokud to uděláte pokaždé, když hrozí, že se vrátí, už vás nebudou trápit.

Práce

Ostatní na vás tlačí v souvislosti s vaší prací. Naléhají na vás, abyste se tlačili dopředu, i když vy máte spíše sklon postupovat pomalu. Nedovolte ostatním lidem, aby převzali kontrolu nad vaší pracovní situací. Jděte svým vlastním tempem. Dělejte věci po svém.

Peníze

Je to vzrušující týden. Společenské a pracovní pozvánky jsou nyní normou, takže si zvykněte na každodenní žonglování s více než jednou z nich. Nečekejte, že vaše pocity budou klidné. Možná budete mít problémy s rovnováhou mezi prací a domovem, nebo se vám prostě bude zdát, že máte dost staré rutiny. Nestačí nyní jen vydělávat peníze. Musíte si vyzkoušet, co to pro vás může znamenat z hlediska vašeho času.

Zdraví

Povznášející energii, kterou vytváří dnešní příznivý aspekt, můžete využít ke zvýšení svého sebevědomí. Vynaložte veškeré úsilí na to, abyste o sebe pečovali. Dbejte na svůj jídelníček, posilujte své předsevzetí, abyste si každý den dopřáli trochu pohybu, a snažte se vyhýbat stresovým situacím. S trochou energie věnované těmito směry si můžete naplánovat setkání s oslnivým měsícem, který vás čeká. Pro sebevědomí člověka není nic cennějšího než vůle k úspěchu a energie, kterou k tomu má.

Přečtěte si také