Denní horoskop BERANA na 22. 8. 2022

Beran 22. 8. 2022

Berani, cítíte se nerozhodní, pokud jde o romantickou situaci. Možná si budete klást otázky, jak postupovat. Nenechte se zahltit všemi možnostmi. Dělejte věci postupně. Čím víc budete číst v každém malém gestu, tím víc se budete vytáčet. Neběhejte v kruhu. Postavte se problémům čelem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaší schopnosti být netaktní se dnes vyrovná pouze schopnost ostatních lidí být stejně hrubý. Planetární konfigurace naznačuje, že máte všechny možnosti, abyste si to s někým, kdo potřebuje mluvit, vyříkali. Pokud se jedná o trvalý vztah, čím dříve, tím lépe. Pokud se jedná pouze o lehký flirt, možná je na čase desku úplně vyřadit a pustit jinou melodii.

Práce

Dnes s někým pocítíte důležité psychické spojení, které bude mít velmi hluboký význam. Instinktivně víte, co si ten druhý myslí a/nebo co cítí. Toto spojení s největší pravděpodobností povede k důležitému průlomu ve vaší práci.

Peníze

Jste skvělí v tom, jak se dostat k penězům, protože jste upovídaní a společenští a vždycky víte všechno dřív než ostatní. Díky pozitivnímu aspektu budete nyní pravděpodobně natolik uchváceni náhlou příležitostí k dalšímu rozvoji kariéry, že se možná nebudete schopni soustředit na nic jiného. Vychází to z něčeho, co jste začali před lety, ale konečně se to rozjede. Určitě z toho vzejdou peníze.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává šanci uspokojit vlastní potřeby tím, že si o něco řeknete! Někdy nevidíte, co potřebujete, protože se více staráte o druhé (vaše znamení je altruistické). Díky tomuto postavení jsou však vaše emoce naléhavé a živé a vy nějak najdete odvahu požádat druhé, aby udělali něco pro vás, místo aby tomu bylo naopak! Ukažte světu, že to myslíte vážně, a vezměte své zdraví do vlastních rukou. Pečlivě si hlídejte svůj jídelníček.

Přečtěte si také