Denní horoskop BERANA na 26. 11. 2023

Beran 26. 11. 2023

Někdo, koho dobře znáte, vám může říkat jednu věc, zatímco vaše intuice vám říká něco jiného. Vašeho přítele pravděpodobně trápí něco trapného. Netlačte na něj, aby vám poskytl informace. Vyjde to najevo v pravý čas. Pokud chcete pomoci, odveďte pozornost svého přítele tím, že ho vezmete na večeři nebo do kina. To by mělo na chvíli odvést myšlenky od potíží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se cítit povzbuzeni k tomu, abyste hledali vztah založený na duchovnějším pohledu než některé předchozí vztahy, které jste měli. Jste unaveni vybíráním nevhodných partnerů a nyní hledáte někoho, kdo vám bude společníkem i na duševní, duchovní a fyzické úrovni. Tím, že se budete pohybovat v nových kruzích, získáte to, po čem skutečně toužíte.

Práce

Vaši rodiče, zejména matka, budou hrát významnou roli, ať už s vámi v tomto životě budou, nebo ne. Možná vám do mysli prosakují střípky moudrosti jednoho z nich nebo obou – připomínají vám důležité rady týkající se práce.

Peníze

Možná budete v pokušení vrátit se ke starým myšlenkám nebo chování v oblasti peněz. Vzhledem k tomu, že tyto aspekty ovlivňují vaše nejbližší vztahy, snažte se nedovolit, aby jakákoli finanční zátěž, se kterou jste přišli (nebo váš partner), ovlivnila to, co pro sebe skutečně znamenáte. Vaše kariéra je jednou z oblastí, která by se mohla ztratit ve zmatku. Vládne jasná a otevřená komunikace.

Zdraví

Všechna vaše tvrdá práce se nakonec vyplatí a dnes máte možnost nahlédnout do odměny. Disciplína, kterou jste dodržovali, pokud jde o vaši fyzickou kondici, by se měla projevit pozitivními výsledky. Ale hlavně je to vnitřní uspokojení, které cítíte. Disciplína vám pomáhá udržovat se v pohotovosti pro inspiraci. Dnes možná zjistíte, že máte vítr v zádech. Nesedejte si na zadek, ale užijte si čerstvý poryv pozitivní posily.

Přečtěte si také