Denní horoskop BERANA na 29. 12. 2022

Beran 29. 12. 2022

Buďte dnes hvězdou svého vlastního filmu a buďte hrdí na svou roli, Berani. Možná se vžijete do mnoha různých postav v závislosti na své momentální náladě. Ve vašem úsměvu je dnes zvláštní záře, o kterou byste se měli otevřeně podělit s ostatními. Necítíte se uspěchaní. Již jste dorazili. Užívejte si ve společnosti těch, které máte rádi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Všechno se dnes třpytí a září, měsíc, hvězdy, moře i oči vaší lásky. Současný astrální aspekt vám přináší spoustu romantiky a tajemství, ale jak dlouho to všechno vydrží? Užívejte si to, dokud to máte, protože všechny tyto věci mohou přijít a odejít jako podzimní mlha. V jednu chvíli je to skutečné a téměř hmatatelné a vzápětí se to navždy rozplyne. Užívejte si přítomný okamžik naplno.

Práce

Vaše slova budou mít pravděpodobně ostrý nádech, takže buďte opatrní. Možná si myslíte, že vaše vtípky jsou vtipné a chytré, ale ostatní lidé je mohou považovat za drsné a urážlivé. Snažte se nedělat si na pracovišti nepřátele. Místo toho si udělejte přátele.

Peníze

Tento týden zvažujete nový plán, který vám zajistí dlouhodobé finanční zabezpečení. Zjišťujete, kdo jsou vaši skuteční přátelé. Někteří z nich se možná vykašlou na to, že už nejste ozdobou večírku, ale to nevadí. Snaha udělat druhým radost by mohla vyústit pouze ve větší dluhy tam, kde by jich mělo být méně. Nejprve uspokojte své vlastní potřeby a pak pomáhejte ostatním.

Zdraví

Většinou se vydáváte méně schůdnou cestou. Vaše individualistická povaha je závislá spíše na vás než na ostatních, a pokud se nesnažíte socializovat a vyhledávat lidskou interakci jakýmkoli způsobem, který je pro vás momentálně možný, můžete být dost osamělí. Pokud patříte k těm, kteří uvažovali o pořízení domácího mazlíčka, ale zatím tak neučinili, zeptejte se sami sebe, zda je nyní vhodná doba. Lidé, kteří vlastní domácí zvíře, si většinou nedokážou představit život bez svého zvláštního společníka. Mohou vám skutečně rozzářit život!

Přečtěte si také