Denní horoskop BERANA na 9. 3. 2023

Beran 9. 3. 2023

Vaše laskavá a něžná povaha bude dnes pravděpodobně velmi ceněna, Berani. Možná budete mít pocit, že máte hlavu tak v oblacích, že se vám nedaří nic udělat. Pravdou je, že práce, kterou potřebujete udělat, se ve skutečnosti nachází nahoře v oblacích. Věřte, že jste se postarali o základy. To, co teď musíte udělat, je uvolnit se a nechat se vést svou fantazií.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vám dává šanci zbavit se některých věcí a začít znovu dýchat, pokud jde o váš současný vztah. Pokud nejste spokojeni s tím, jak se věci vyvíjejí, a začínáte mít pocit, že jste dosáhli hranice, za kterou už nejste ochotni jít, pak se vzpamatujte a udělejte něco hned!

Práce

Příval energie, ve který jste doufali, se konečně dostaví, ale pravděpodobně až později během dne. Dopoledne to hrajte v klidu, ale odpoledne se chopte otěží. Budete se cítit jako znovuzrození a připraveni s velkou jistotou přijmout nové výzvy.

Peníze

Tento týden vám přináší obrovskou úlevu, protože můžete být produktivnější. Možná uvažujete o přesunu do domácí kanceláře, která s sebou nese méně rušivých vlivů než ta, v níž jste pracovali v poslední době. Mezitím se připravte na změny na dluhové frontě. Planety vás umí překvapit změnami úrokových sazeb a podmínek. Čtěte drobné písmo.

Zdraví

I když dnes možná vnímáte spíše výzvy než radosti života, snažte se překonat těžkou cestu tím, že budete sedět vysoko v sedle. Ano, jen síla a odhodlání zvítězí nad zkázou a sklíčeností. Doporučujeme, aby se cvičení stalo prioritou, ale není problém jít na to zlehka. Pokud můžete dělat něco, co je zábavnější než vaše běžná rutina – třeba hrát tenis místo obvyklého běhu , byl by to dobrý krok.

Přečtěte si také