Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 14. 5. 2023

Blíženci 14. 5. 2023

Blíženci, možná si kladete určité otázky týkající se svých pocitů. Víte o pasti, do které se chytá mnoho lidí – cítí se tak blízko svému partnerovi, že často zapomínají sami na sebe. Někdy je snadné zaměnit své pocity za tento druh sebezapření. Dnes byste se měli zamyslet nad tím, jak to ovlivňuje váš život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vytváří potenciál pro to, abyste si ujasnili své city k někomu výjimečnému. Jste schopni mu sdělit, co se ve vás odehrává, což vám nejen pomůže sblížit se, ale také mu umožní mluvit o svých emocích. Právě sdílení na této úrovni je velmi posilující a uklidňující. Oba zjistíte, že je mezi vámi skutečná láska.

Práce

Vaše nerozhodná mysl vám ztěžuje efektivní fungování. Plýtváte energií, protože se snažíte vymyslet další krok. Někdo se může snažit manipulovat s vašimi možnostmi. Dejte si pozor, abyste se nechytili do jeho nebo její pasti. Buďte silní.

Peníze

Dejte si pozor na nutkání příliš vysvětlovat nebo se bránit. Můžete mít náhlý záblesk prozření, jak své myšlenky přiblížit globálnějšímu publiku. Postupujte podle toho, co vám diktuje vaše srdce. To má v této situaci nejlepší moudrost.

Zdraví

Dnešní aspekt probudí vaši emocionální povahu. Snažte se udržet své srdce otevřené všemu, co cítíte – lehkým i těžkým pocitům. Neexistuje důvod, proč byste nemohli být několik dní emocionálně na dně, a zároveň si dopřát vyváženou stravu a pohyb. A nezapomeňte na vodu, kterou máte pít v dostatečném množství. Snažte se prožívat své emoce s naprostým přijetím, aby nebránily vašemu zdravotnímu uvědomění.

Přečtěte si také