Charlotte Štiková potvrdila užívání tvrdých drog: Teď jsem čistá a zaměřuji se na práci

Charlotte Štiková (27) v poslední době byla velkým tématem. Údajně na tom měla být hodně zle, měla se bavit s narkomany a okrádat zákaznice, které si od ní na internetu chtěly koupit oblečení. Nyní sama přiznala, že drogy opravdu užívala. Snaží se ale dát si život znovu dohromady, našla si práci a popsala, co k jejímu pádu na dno, z něhož se aktuálně zvedá, vedlo.

V polovině dubna začaly po internetu kolovat fotografie Charlotte Štikové, na nichž vypadala jako tělo bez duše. Zděšeni jimi nebyli jen blízcí, ale také lidé, kteří si ji pamatovali například z reality show Štiky. „Když jsem je viděla, veselo mi určitě nebylo. A musím přiznat, že kdybych na těch fotkách nebyla já, myslela bych si to, co ostatní – že je to nějaká narkomanka...“ řekla v rozhovoru pro deník Blesk.

Co se týká drog, realita byla dosud zatím spíše předmětem spekulací než čehokoliv jiného. Sama nejmladší z klanu Štiků však přiznala, že je užívala, a že o občasný potah z jointu marihuany rozhodně nešlo. Nejprve drogy užívala jen rekreačně, později ale propadla závislosti na pervitinu a kokainu.

Čtěte také: Na jehle? To asi ne! Monika Binias popsala drogovou zkušenost své dcery

„Vlastně na každé akci jsem si dřív vždycky dávala. Pak jsem začala být sama ze sebe zklamaná a říkala jsem si, že to takhle nejde. Najednou to začalo být častější a nechtěla jsem, aby to tak šlo dál. Teď jsem čistá,“ objasnila Charlotte, jak je na tom aktuálně. Na terapii přitom nechodí, myslí si, že by jí neprospěla. Se svými démony se snaží bojovat sama.

Začátek pádu na dno

K drogám se mladší dcera Moniky Binias poprvé dostala v klubu, kam chodila za zábavou. Legrace se pak ale dle jejích slov zvrhla a situaci najednou neměla pod kontrolou. „Spouštěčem bylo to, že jsem byla na všechno sama. Rodina se ke mně otočila úplně zády, aniž bych jim něco udělala. Byla jsem z toho prostě hotová...“ vysvětlila.

Není tomu tak dávno, co se Charlotte Štiková na sociálních sítích chlubila svou hubnoucí proměnou. Přidávala fotografie a videa z fitness centra, dělila se se sledujícími o zdravé recepty a ukazovala, jak se jí rýsuje štíhlá postava. Popírá, že by za jejím hubnutím stály drogy, přiznává ale, že si nechala zmenšit žaludek. To její matka tvrdila už tehdy.

Čtěte také: Jako narkomanka prý už nevypadá. Monika Binias ukázala novou fotku své dcery Charlotte

„Měla jsem kolem sebe tým lidí na hubnutí včetně trenéra. Všechno jsem dodržovala a stále nic. Zhubla jsem jen sedm kilo a to byl konec. Pak jsem brouzdala po internetu a našla tuto variantu. Až ta konečně zabrala,“ vysvětlila bývalá hvězda reality show, proč se k operaci nakonec rozhodla.

Odříznutí a snaha žít

Charlotte dále odhalila, že se svou sestrou a jejím manželem se nestýká proto, že když začaly věci jít z kopce, byla vykradena, ale od nich se nedočkala pomoci. Ba naopak se k ní měli otočit zády a dle jejích slov ji trestali za to, že jí bylo ublíženo. To, že padla na dno a neměla v jedné ze svých nejbližších oporu, ji mrzí. Stále ale doufá v usmíření.

„Doteď si myslím, že to dobrý není. Ale zase na druhou stranu už vím, že se vždycky dokážu sama o sebe postarat. Středem pozornosti byla vždy Ornella a já jsem si všechno řešila sama,“ popsala nejmladší Štiková křivdy, které dodnes pociťuje a které ji donedávna silně ovlivňovaly.

Čtěte také: Měla několik milenců! Monika Binias popsala milostný život své dcery Ornelly

Nyní se Charlotte Štiková intenzivně snaží napravit škody, které na jejím životě napáchal nezdravý životní styl a užívání narkotik. Našla si zaměstnání, které ji naplňuje a díky kterému se udržuje v dobrém rozpoložení. „Teď se zaměřuju na práci. Pracuju v jednom květinářství a je to zároveň moje radost,“ dodala.

Podívejte se, jak Charlotte vypadala v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy rodina hubnutí vztahy Ornella Koktová Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.