Celebrity

18. dubna 2024 09:00

Eliška Reiglová

Ornellu Koktovou zdrtila situace sestry Charlotte. Ani neví, kdy s ní naposledy mluvila

Charlotte Štiková (27) byla v poslední době velkým tématem. Údajně na tom měla být hodně zle, měla se bavit s narkomany či okrádat zákaznice, které si od ní na internetu chtěly koupit oblečení. Po pohledu na nedávné fotografie, na nichž vypadá jako tělo bez duše, se smutku neubránila její sestra Ornella Koktová (31). Ta se rozplakala na Instagramu a pak prozradila, že ani neví, kdy naposledy s Charlotte mluvila.

Fotografie Charlotte Štikové, které internetem proběhly v úterý, vyvolaly v lidech obavy o její stav. Je na nich pobledlá a vypadá jako tělo bez duše. Leckdo si tak pravděpodobně umí alespoň trochu představit, jaké pocity tyto snímky vyvolaly u její sestry Ornelly Koktové. Ta na Instagramu ve stories ukázala, jak pláče, a zveřejnila vzpomínky na společné dětství.

O několik hodin později se Ornella i slovně vyjádřila. „Dnešní den byl pro mě hodně, skoro až extrémně náročný, hlavně psychicky. Nebudu vám tady nic úplně nalhávat, jakože to bylo fajn. Bylo mi hrozně,“ přiznala trojnásobná maminka, která Charlotte dlouho neviděla a snímky ji tak pochopitelně vyděsily.

Nulový kontakt

S matkou Monikou Binias není Ornella v kontaktu, a tak zřejmě nezaznamenala novou fotografii Charlotte, kterou podnikatelka zveřejnila na sociálních sítích, aby tak svou mladší dceru očistila a ukázala, jak skutečně vypadá a že se snaží z drogových problémů dostat. Ta ale stejně nic nemění na pocitech, které Koktová nyní prožívá.

„K Charlotte se dál slovně nechci nijak vyjadřovat, nechci tohle téma vytahovat ani u nás v podcastu s Agátou, protože mi to přijde nedůstojné a navíc o ní bez ní. Já ani nemám její telefon, bohužel si ani nepamatuji, kdy jsem se Charlotte mluvila. Takže tak,“ vysvětlila smutně.

Čtěte také: Na jehle? To asi ne! Monika Binias popsala drogovou zkušenost své dcery

Monika Binias je tak aktuálně zřejmě jediným členem rodiny, s nímž je Charlotte Štiková v kontaktu. Je otázkou, zda se časem spojí i se svou sestrou. „Myslím, že moje emoce a rozpoložení bylo dost vidět z těch příběhů, ale musím to nějak přežít, no...“ dodala Ornella.

Podívejte se, jak Charlotte zářila v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy Instagram Charlotte Štiková Monika Binias Ornella Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.