Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 21. 1. 2023

Blíženci 21. 1. 2023

Blíženci, dnes můžete s rodinou nebo se skupinou přátel strávit většinu dne venku. Možná strávíte den venku nebo se zúčastníte nějakého koncertu či festivalu. Tento den by pro vás měl být velmi šťastný, protože se pravděpodobně budete cítit obzvláště blízcí svým blízkým. Vaše vztahy se zdají být docela bezpečné, stejně jako vaše kariéra a finanční situace. Užijte si den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná překvapivě se zdá, že pracoviště je pravděpodobným místem pro zvláštní druh setkání. Nejenže vás konverzace s konkrétním člověkem velmi zaujme, ale také poznáte, že mezi vámi dochází k silnému setkání myslí. Možná ho znáte již delší dobu, ale dnes do sebe něco zaklapne a kostky jsou vrženy!

Práce

Vaše silné stránky spočívají v tvorbě, rozšiřování a posilování. Dnes však zjistíte, že potřebujete šetřit, zefektivňovat a redukovat. Jistě to není váš oblíbený způsob práce, ale v zaměstnání vám bude dobře sloužit.

Peníze

Díky šťastnému aspektu ve vašem znamení jste tento týden v sedmém nebi. Díky tomu můžete být zábavnější, nemluvě o tom, že jste pro ostatní přitažlivější, takže to jistě zvýší vaši společenskou aktivitu a sebevědomí. Ve skutečnosti to možná pocítíte natolik, že se v práci přihlásíte k nejrůznějším novým vzrušujícím projektům, a dokonce na sebe vezmete zodpovědnost za řízení budoucích společenských akcí své firmy. Nepochybně se brzy dostaví i peněžní odměna.

Zdraví

Udělali byste dobře, kdybyste se vyhýbali zpracovanému cukru. To, co pozřete, vás může snadno rozrušit. Cukr a konzervační látky pro vás patří mezi největší spouštěče. Planetární konjunkce v této době ovládá emocionální oblast a možná bude nejlepší držet se v uctivé vzdálenosti od všeho, co vás zvedá ze židle. Na druhou stranu to, co uvolňuje nahromaděnou energii, se během tohoto tranzitu velmi doporučuje. Cvičení, meditace, spánek – vyberte si svůj zdroj relaxace.

Přečtěte si také