Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 22. 3. 2023

Blíženci 22. 3. 2023

Zvýšené nadšení pro váš oblíbený projekt vás může nasměrovat novým směrem, Blíženci. Mohli byste se dokonce rozhodnout změnit povolání, abyste se mohli plněji věnovat tomu, co jste zjistili, že vás nejvíce baví. Vaše fyzické, emocionální a duchovní zdraví by mělo být nyní velmi dobré. Kvalita vašeho života se pravděpodobně zlepší. Nechte se unášet proudem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte plné svolení dělat, co se vám zlíbí, s jedním ustanovením: musíte říct blízké osobě pravdu o problému, kvůli kterému se cítíte trochu provinile. Promluvit si o tom doma nebo v jiném soukromém a příjemném prostředí situaci zhojí. Pak se můžete vydat vpřed a užívat si dne.

Práce

Planety v poslední době způsobují velký duševní zmatek, ale dobrou zprávou je, že se to brzy změní. Dnes se věci, které se ve vašem životě pohybovaly dozadu nebo byly v pauze, opět pohnou kupředu.

Peníze

V tomto týdnu se snažíte získat finanční informace a podporu od svých nejbližších přátel, mentorů nebo partnera. Může jít o tak jednoduchou věc, jako je podnikatelský nápad, který se objeví u snídaně, nebo o radu ohledně složitého nového podnikatelského plánu. V každém případě se vydáváte do nového období štěstí a tvořivosti. V tom, co nyní děláte, nejste sami. Všechny oči jsou upřeny na vás a lidé vám fandí, abyste uspěli.

Zdraví

Oblast těsně pod a za střevy je místem, kde sídlí váš instinkt. Nevysvětlitelný pocit, který vám říká, co máte dělat, nebo v některých případech přijímá vědomosti předků, vychází přímo z této oblasti těla. Je více než jen vaším centrem: funguje tak, aby vyvažovala váš střed. Abyste se mohli v životě správně rozhodovat, musíte mít cesty k této oblasti těla čisté. Abyste udrželi svůj instinkt živý a šťastný, věnujte pozornost zdraví svých jater. Doporučují se čerstvá rajčata.

Přečtěte si také