Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 3. 2023

Blíženci 24. 3. 2023

Blíženci, začínáte být mnohem vnímavější. Současně je také vaše psychika a podvědomé vědění pronikavější. Možná zjistíte, že o tom, jak se někdo cítí, víte víc než on sám. Je více než pravděpodobné, že tento druh perspektivy ve vás vyvolává touhu podniknout agresivní kroky, abyste s lidmi otřásli a pomohli jim otevřít vlastní oči pro danou situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den by mohl být ideální pro všechny druhy vztahů. Planetární konstelace tohoto dne naladí většinu lidí optimisticky a zajistí, že vás bude obklopovat dobrá společnost. Nechcete však celé odpoledne sedět a popíjet kávu. Vezměte milovanou osobu ven a skutečně si upřímně promluvte o tom, co vás oba čeká v budoucnosti.

Práce

Není třeba se kvůli tomu rozčilovat nebo být nervózní. Snažte se uvolnit. Čím klidnější a uvolněnější budete vy, tím klidnější budou i lidé kolem vás. Takové prostředí podporuje růst a celkově dobré vztahy na pracovišti.

Peníze

V tomto týdnu se snažíte získat finanční informace a podporu od svých nejbližších přátel, mentorů nebo partnera. Může jít o tak jednoduchou věc, jako je podnikatelský nápad, který se objeví u snídaně, nebo o radu ohledně složitého nového podnikatelského plánu. V každém případě se vydáváte do nového období štěstí a tvořivosti. V tom, co nyní děláte, nejste sami. Všechny oči jsou upřeny na vás a lidé vám fandí, abyste uspěli.

Zdraví

Zkoušení nových věcí často zlepšuje kvalitu našeho života. Zvažte otevření se novým formám relaxace, abyste podpořili svou schopnost reflektovat staré vzorce a přivítat nové. Jóga a pilates jsou skvělými způsoby, jak posílit dolní část páteře. Pomoci může také meditace. V tomto období by také bylo vhodné omezit konzumaci alkoholu.

Přečtěte si také