Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 25. 5. 2023

Blíženci 25. 5. 2023

Drobné potíže mohou probudit nové odhodlání zlepšit své zdraví. Blíženci, dnes se cítíte obzvlášť energičtí, a tak byste mohli zajít do posilovny. Jen to nepřehánějte. Možná také uvažujete o několika změnách, které byste rádi provedli doma nebo na pracovišti. Než se do nich pustíte, pečlivě je promyslete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vytváří základ pro skutečnou a trvalou harmonii mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím). Tajemství však právě teď nespočívá v tom, že budete mluvit o tom, jak to dáte dohromady, ale že to skutečně uděláte. Veškerý čas a úsilí se vyplatí věnovat všem praktickým věcem, které je třeba udělat, aby váš vztah fungoval.

Práce

S počátkem nového čtyřtýdenního cyklu cítíte, že potřebujete udělat krok ven z hnízda. V této nové fázi ročního cyklu se musíte s důvěrou vydat ven. Neohlížejte se zpět. Místo toho se s důvěrou dívejte do budoucnosti.

Peníze

Nyní pro vás nastává energický čas. Cestování, učení a poznávání může být na prvním místě vašeho programu. Je však také čas vyvážit potřeby vaší každodenní práce s toulavostí. Pokud se vám nějakým způsobem nepodaří učinit cestování nebo vyšší vzdělání součástí vašeho obchodního modelu, musí dojít ke kompromisu. Vesmír tuto ránu odlehčí.

Zdraví

Vaše cesta je někdy osamělá. Dnes máte možná pocit, že nikdo nezná vaši bolest, a pravděpodobně máte pravdu. Místo toho, abyste se s těžkým srdcem plahočili do kopce, zvažte, jestli byste neměli svou energii obrátit k vytváření spřízněnosti. Pokud se cítíte být sami, půjčte si film, který vám doporučil přítel. Zkuste se otevřít a navrhněte, že si zajdete na jídlo nebo někoho vezmete na oblíbenou procházku. Pak se pořádně a naplno vyspěte.

Přečtěte si také