Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 6. 11. 2022

Blíženci 6. 11. 2022

Snažte se dnes příliš nevnímat slova druhých lidí. Možná jste strávili hodiny rozebíráním každé poznámky mimo mísu. Možná si v hlavě vytvoříte divoký scénář toho, co si daná osoba myslí. Místo toho, abyste se snažili propašovat k odpovědi zadními vrátky, zkuste přímý přístup. Jednoduše položte otázku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Buďte dnes ve střehu. Někdo se vás může snažit dostat do kompromitující situace. Pokud se jim navíc jejich nekalé úmysly podaří, nemusí být snadné uniknout z jejich spárů. Jedním z možných způsobů, jak se vyhnout hrozícímu dopadení, může být, že je budete humorně pobízet tak dlouho, dokud nebudete mít možnost rychle odejít. Ať už uděláte cokoli, nevzdávejte se!

Práce

Den pro vás začíná velmi pozitivně. Máte nad sebou větší kontrolu, než si myslíte. Máte větší moc, než si myslíte. Ostatní lidé s vámi rádi spolupracují a celkově je prostředí kolem vás zdravé pro všechny.

Peníze

Ve svém peněžním životě nyní více riskujete. Někdo blízký má nejen klíče od vašeho srdce, ale může vám také poskytnout klíčové informace o investiční příležitosti. Vesmír vám umožní otevřít novou komunikační linku. Pro nejlepší výsledky si udělejte průzkum, ale investujte do něčeho, co jste dosud nepodporovali.

Zdraví

Tolik nápadů - tak málo času! V těchto dnech se budete cítit lehce pod vlivem současného planetárního uspořádání. A vyrazíte do jiných sfér, než je tato pozemská existence. Z cest ducha se dá načerpat znamenitá energie, ale účinek je jen tak dobrý, jak dobrá je vaše fyzická kondice. Uzemněte se během tohoto výjimečného období stravou, která zahrnuje čerstvá jídla ze sezónní zeleniny. Zemité produkty pro zdravou mysl.

Přečtěte si také