Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 5. 2023

Blíženci 7. 5. 2023

Blíženci, možná jste zasvěceni do některých důležitých poznatků. Možná vám nějaký článek dá impuls k investici do slibných akcií. Možná se dozvíte, že do města přijede přednášet slavná osobnost. Pokud se vám srdce rozbuší hned, jak se dozvíte novinku, měla by to být veškerá motivace, kterou potřebujete k dalším krokům. Pokud tak učiníte, určitě se vám přihodí dobré věci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste jednali podle svých pocitů ohledně nedávných činů někoho blízkého. Namísto toho, abyste se uvnitř sebe cítili naštvaní nebo frustrovaní a předstírali, že je vše v pořádku, je skutečně třeba, abyste se podělili o své vnitřní myšlenky a umožnili svému partnerovi (současnému nebo budoucímu), aby se vyjádřil. Výhodou bude, že vaše láska znovu rozkvete a vše bude odpuštěno. Nedržte se zpátky.

Práce

Dlouhodobé trendy jsou vám nakloněny, ale dnes zažijete mírný výkyv. Jedná se pouze o krátkodobé potíže, které v krátké době překonáte a budete na dobré cestě k dosažení cílů, o které usilujete.

Peníze

Je na čase zamyslet se nad tím, zda v peněžních záležitostech nevěříte jiným lidem nebo nekupujete investiční schéma, které je příliš dobré na to, aby bylo pravdivé. Možná vám někdo tvrdě podsouvá informace o akciích nebo dluhopisech. Potřebujete více času na zvážení nejlepší cesty pro sebe. Buďte důrazní, ale zdvořilí, a ujistěte se, že dostanete čas, který potřebujete. Sami to víte nejlépe.

Zdraví

Vlivem dnešní konjunkce planet by se mohlo stát, že se věci budou zvládat poněkud obtížněji. Ať už pozitivní, nebo negativní, ve vašem středu je nyní spousta energie a vy musíte zůstat aktivní, abyste věci zvládli. Kdykoli můžete jít pěšky místo jízdy autem nebo autobusem, udělejte to. Když se rozhodujete o tom, co jíte, vybírejte vždy ve prospěch svého těla. Vašim chuťovým buňkám to vadit nebude. Jezte lehká, výživná jídla.

Přečtěte si také