Denní horoskop BÝKA na 12. 10. 2022

Býk 12. 10. 2022

Dnes můžete strávit čas tím, že pomůžete sourozenci nebo sousedovi připravit se na cestu. Nebo vás může více lidí požádat o radu ohledně obchodních záležitostí, právních dokumentů, investic, domácích úkolů nebo jiných intelektuálních problémů. Snažte se příliš neroztahovat, jinak nebudete nikomu moc užiteční, a už vůbec ne sobě. Pokud se všechno nestihne dnes, vždycky je tu zítřek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den vám vykouzlí úsměv na tváři díky úžasné energii, která naplňuje vzduch. Odpočiňte si na chvíli od toho, že jste vážní, zodpovědní, disciplinovaní, ambiciózní a cílevědomí workoholici, a myslete pro jednou na pocity druhých. Dejte jim najevo, že máte i jiné zájmy a že vaše nejsladší láska je jedním z nich, upřímně! Mohli byste zabodovat tím, že naznačíte, že to hodláte během následujících čtyřiadvaceti hodin dokázat.

Práce

Trend, který se v posledních dvou týdnech rozvíjel, vyvrcholí během vašeho pracovního dne. Budou létat jiskry a výsledná scéna nemusí být příliš pěkná. Připravte se na intenzivní konfrontaci s mnoha různými lidmi.

Peníze

Čeká vás nádherné a příznivé období s podporou v oblasti cestování, vyššího vzdělání a metafyziky. Štěstí plus skvělé nápady a transformace znamenají, že jste schopni vydělat mnohem více peněz v oborech, jako je právo, vydavatelství a psaní, a prosadit se i v zahraničí. Přemýšlejte, jak své poselství předat širšímu publiku, a peníze budou následovat.

Zdraví

Vaše znamení je plné tajemství, za formálním zevnějškem se skrývá něco tajemného, co málokdo vidí. Někdy můžete mít dokonce problém nechat se do tohoto tajemství zasvětit. Doporučuje se lépe poznat svou duchovní stránku prostřednictvím nějakého druhu meditace. Meditace může znamenat mnoho různých věcí, zpívání není nutné! Za meditaci lze považovat cokoli, co vám vyhovuje a co vám umožňuje duchovně růst, pokud se jedná o soustavnou praxi.

Přečtěte si také