Astročlánky

24. října 2024 06:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 24. října 2024: Raky čeká hojnost, Blížence skvělá zpráva

Magické runy přináší v tyto dny nádherné energie, které pocítí všechna znamení. Blížence a Býky potěší skvělá novina. Lvi odhalí tajemství, které je vrátí zpět do života. Kdo ještě pocítí tajemnou sílu magických kamenů a co nám ještě odhalí?

Beran

Runa vám posílá do života hojnost a radost. Pokud vás cokoliv trápí, naleznete řešení a jednou provždy potíže smetete ze stolu. Dařit se vám bude také v práci a ve vztazích. Pamatujte, vy jste tvůrcem svého života, tvořte, milujte a radujte se. Budete nadšení.

Býk

Runa vám sděluje, že máte před sebou velmi krásné období a posílá také příval nové energie. Všechno, co vám již nepřináší radost a pohodu, odchází z vašeho života samo. S úspěchem zrealizujete také pracovní plány. Štěstí přeje také nezaměstnaným, kteří konečně naleznou vysněnou práci.

Blíženci

Runa vám do života dává velký dar a proud energie, který ve vás rozpoutá nádherné emoce a pocity. Můžete také jemně zariskovat a pustit se do realizace plánů, na které jste neměli odvahu. Všechno, co do života vložíte, dostanete mnohonásobně zpět. Tvořte srdcem a zažijete zázraky.

Čtěte také: Kde načerpat potřebnou energii? Vyzkoušejte sílu a moc stromů podle slavné kartářky

Rak

Runa vám dává bohatství ve všech oblastech života. Nejvíce její sílu pocítíte při řešení dlouhodobých záležitostí, které s naprostou lehkostí jednou provždy ukončíte. Pak se již můžete těšit na velmi příjemné dny. Zlepší se vaše finanční podmínky a překvapit vás také může dobrá zpráva ohledně práce.

Lev

Runa vám odhalí tajemství, díky kterému se zbavíte dávného strachu. Pokud jste v nepříjemné situaci, ze které se nejste schopni vymanit, nebojte se, přichází okamžik, ve kterém všechny trable úspěšně odstraníte. Štěstí se vás hned tak nepustí, polepšíte si pracovně i finančně.

Panna

Runa vás zbaví strnulosti a nehybnosti, nový život právě přichází. Utrpení je u konce, teď můžete opět volně dýchat a užívat si každodenní radosti, které vám život posílá. Nová příležitost je tady a s ní také nesmírně krásné energie.

Váhy

Runa vám posílá nejkrásnější dárek, který má. Štěstí, naplnění, radost a úspěch je tady jen pro vás. Nepromeškejte příležitost jen proto, že se vám nechce. V pracovní oblasti i při studiu budete motivovat ostatní, tvůrčí energie se rozzáří nad každou činností. To, že vám tyto dny dají pocit tepla, lásky a harmonie, vás naprosto uchvátí.

Mohlo by vás zajímat: Horoskopy lásky od 22. října 2024: Panny se přestanou hádat a Býci se rozhodnou být šťastní

Štír

Runa vám dává sílu a odvahu čelit minulosti. Všechno, do čeho se pustíte s radostí a nadšením, sklidí úspěch. V práci se nebojte obhájit svou pravdu a s láskou dejte ostatním najevo, že se mýlí. Úspěch pocítí také dlouhodobě nezaměstnaní. Sláva a vítězství je na vaší straně.

Střelec

Runa vám posílá nesmírně krásný dar a tím je šíření lásky a světla. Pocítíte velkou touhu pomáhat ostatním, díky tomu se odstartuje série „náhod“ a úžasných osudových okamžiků. Vyřešíte veškeré spory, minulost smetete jednou provždy ze stolu a vykročíte vstříc novému životu. Čeká vás štěstí na vaší cestě životem, budete nadšení!

Kozoroh

Runa vám dává pocit bezpečí a ochrany, která se jemně dotkne všech bytostí ve vaší blízkosti. Jestli potřebujete dořešit nepříjemné rozhovory nebo snad odpustit těm, kteří vám v minulosti ublížili, s chutí do toho. Dařit se vám bude ve všem - v práci, v lásce i ve financích.

Vodnář

Runa vás upozorňuje na nesmírně důležité změny ve vašem životě. To, co vám již dlouhou dobu bere sílu a radost ze života, odchází. Nemusíte se bát, jakmile jedna etapa skončí, již máte připravené otevřené dveře k novému a lepšímu životu. Přijímejte změny bez strachu s otevřenou náručí, budete nadšení.

Ryby

Runa vám posílá skvělou zprávu, právě jste dojeli do cíle a můžete sklízet sladkou odměnu. Dařit se vám bude v práci, v osobním životě a také v lásce. Pokud jste dlouhodobě nezaměstnaní, neodmítejte nabídku, kterou dostanete jen proto, že jste v oboru nikdy nepracovali. Máte šanci zazářit na zcela jiném pracovním poli a věřte, že se vám to vyplatí.

Jaký bude tento týden podle tarotu, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.