Kde načerpat potřebnou energii? Vyzkoušejte sílu a moc stromů podle slavné kartářky

Kde načerpat potřebnou energii, zdraví, klid v duši a nezbytné sebevědomí? Určitě vám může pomoci příroda. Vyzkoušejte sílu stromů podle výběru slavné kartářky Helen Stanku. Který strom doporučila právě vašemu znamení zvěrokruhu?

Ideální strom pro Berany: Borovice

Borovice vás uklidní, dodá víru v úspěch a posílí vás ve všech pro vás důležitých záležitostech. Proto si dopřejte procházku borovými lesy, vdechuje jejich vůni, inhalujte éterické oleje. Borovice pomůže i lidem s oslabeným srdcem a stále studenými dlaněmi či nohama.

Ideální strom pro Býky: Kaštan

Kaštan dodá stín a zve k odpočinku. Očistí vaši auru a pomůže od stresu. Buďte v jeho blízkosti a budete se cítit ještě lépe. Uklidní vás, pokud na vás bude útočit strach a panika. Když budete kaštan, tedy plod kaštanu, nosit s sebou, například v kapse, přinese vám štěstí. A pokud si ho dáte do peněženky, tak i peníze. O tom, jak umí kaštany pohlcovat škodlivé záření, se již snad napsaly i knihy.

Ideální strom pro Blížence: Topol

Topol vám ukáže ambiciózní cíle, kterých můžete ještě dosáhnout. Procházejte se často pod těmito stromy, ale se zvednutou hlavou, a rychle na vás přejde jejich moc a inspirace. Ševelení listů topolů umí odpovědět na hodně vážných životních otázek.

Ideální strom pro Raky: Lípa

Lípa vám pomůže vyladit se na emoce a nalézt cestu k vyšším citům. Posaďte se do jejího stínu a ona vás zklidní a zvedne vám i sebevědomí. Procházka pod lipami vám pomůže znovu přijít k sobě, třeba po nemoci či nachlazení.

Ideální strom pro Lvy: Dub

Dub vám pomůže odhalit opravdickou sílu, kterou v sobě ukrýváte. Přitulte se k němu, když budete potřebovat podporu nebo hledat odpovědi na důležité otázky. Dub vám dodá skutečnou sílu a ukáže cestu překonání životních těžkostí. Jeho energie nejvíc pomáhá lidem oslabeným a unaveným.

Ideální strom pro Panny: Buk

Buk je magický strom spojený s moudrostí a věděním. Hledejte ho v lese, kde vás mohou například během houbaření přepadnout ty nejlepší nápady.

Ideální strom pro Váhy: Vrba

Vrba vyvolává silné emoce a pojí se s láskou a jemností. I když je vrba jemná, je to velmi silný strom, který se s vámi rád podělí o svou energii a dodá vám podporu. Od vrby se můžete naučit, jak se přizpůsobit novým okolnostem, a proto se pod ní vyplatí odpočívat. Můžete se s ní také podělit o své starosti a nemusíte se bát, že by se to někdo dozvěděl.

Ideální strom pro Štíry: Bříza

Bříza vám dodá sílu, abyste se rozvíjeli a hledali nové životní cíle. Její jemná, ale silná energie přeje vnitřní přeměně a pomáhá rozvíjet intuici. Pomůže vám odhalit lepší stránky vašeho charakteru. Vyhledejte její ochranu i tehdy, pokud cítíte, že k vám někdo vysílá energie, které se vám nelíbí a vy se potřebujete chránit.

Ideální strom pro Střelce: Jeřáb

Jeřáb vám připomene, že se vyplatí dělat plány do budoucna. Procházejte se podél těchto stromů a z ničeho nic můžete dostat velmi zajímavé nápady na zlepšení vaší kariéry. Jeřáb umí skvěle chránit před negativní energií, a také vám pomůže ve chvíli, kdy chcete ukončit nějaký vztah, aby šlo všechno ve větším klidu.

Ideální strom pro Kozorohy: Smrk

Hledejte podporu u vysokých smrků a nechte se prostoupit jejich vůní. U tohoto magického stromu naleznete znovu optimismus sobě vlastní a třeba dostanete zajímavý nápad, jak porazit konkurenci nebo jak se dostat z různých nebezpečí. Smrk vás obklopí svojí neviditelnou aurou a ukáže vám, jak se bránit.

Ideální strom pro Vodnáře: Jasan

Jasan vás zve k zábavě a pod jeho vlivem můžete relaxovat. Odpočine si nejenom tělo, ale i duše. Pokud chcete objasnit nějaké tajemství, hledejte jasan. V jeho stínu můžete pochopit nové možnosti, ale také přijdete na skrytá spojení mezi lidmi či událostmi.

Ideální strom pro Ryby: Buk

Buk vám dodá podporu a pomůže odhalit pozitivní stránky každé situace. Jeho přející a ochranitelská energie se bude hodit k těm zrozencům znamení Ryb, kteří se cítí silně přepracovaní a vystresovaní. Odpočiňte si v jeho stínu. A když si přinesete bukvice domů a položíte je třeba u počítače, věřte tomu, že najdete sílu pokračovat v práci.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Sdílejte článek