Astročlánky

22. října 2024 06:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 22. října 2024: Panny se přestanou hádat a Býci se rozhodnou být šťastní

Blíženci prožijí velmi krásné dny nejen v lásce, ale pocítí také silné pouto k rodině. Váhy ocení partnerovu lásku a pocítí hlubokou vděčnost. Štíři konečně ukončí napětí a spory. Jaké tajemství odhalí tarotové karty pro ostatní znamení?

Beran

Nastává nesmírně krásné období velké zamilovanosti a harmonie, které se dotkne srdcí každého toužícího po lásce a plodném vztahu. Zdárně ukončíte spory a společně naleznete řešení. Nezadaní, vyrazte do společnosti, vaše láska již na vás čeká.

Býk

Partnerské vztahy pocítí velmi příjemné energie, vaše láska plyne jako čistá voda. Máte jasné představy, které se svou polovičkou realizujete, což ve vás vyvolává nádherné pocity. Štěstí pocítí také osamělí a nezadaní, nebojte se navazovat nová přátelství a vztahy.

Blíženci

Přichází nádherné období v lásce, ve vztazích i rodině. Nebojte se nahlas sdělit ostatním, jak jste šťastní, že se máte, a věřte, že vroucí objetí dokáže zázraky. Pokud jste sami a chcete poznat svou spřízněnou duši, vyjděte mezi lidi a usmívejte se. Úsměv a dobrá nálada vám pomohou nalézt svou druhou polovinu.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na listopad: Rybám pomůže kreativita, Štíry čeká láska jako trám

Rak

Nádherné dny rozzáří slunce, radost a láska, kterou pocítí všichni zadaní, nezadaní a také láskou zklamaní. S partnerem můžete řešit nové vybavení bytu, což ve vás vyvolá mnoho krásných emocí a těšení se na příjemné změny. Nezadaní, poznávejte nové lidi, můžete potkat svou lásku.

Lev

Ve vztazích a lásce se konečně blýská na lepší časy, světlo lásky zasáhne zadané i nezadané. Po napětí nastává usmíření. Pokud jste se trápili nešťastnou láskou, vaše trápení právě nyní končí. Usmějte se a hledejte lásku novou.

Panna

Zapomeňte na hádky a hledejte cestu k usmíření, pokud toužíte po změně, je zapotřebí pro to něco udělat. Promluvte si s partnerem a společně hledejte řešení, které bude vyhovovat oběma. Nakonec se domluvíte a váš život se rozjasní. Štěstí pocítí také všichni, kteří touží po nové lásce.

Váhy

Láska ve vztazích svítí jako žhavé slunce, sluneční svit dostávají také všichni ostatní bez ohledu na minulost. Váš partner je naplněný láskou a touhou plnit vaše přání. Pokud ještě nemáte rodinu, teď je správný čas na její založení. Nezadaní, s chutí se seznamujte, úspěch je zaručený.

Štír

Partnerské vztahy konečně dobojovaly a radují se z vítězství. Minulost je pryč a do vašeho života vstupuje mocná a uzdravující síla čisté lásky. Štěstí a radost pocítí také všichni zklamaní, nezadaní a osamělí, vaše nová láska jde přímo k vám.

Střelec

Nádherná a posilující láska rozzáří životy všech. Dostáváte nesmírně krásný dar a tím je bezpodmínečná láska, kterou pocítí ve svém srdci opravdu všichni. Urovnávejte dávné spory, setkávejte se s nejbližšími a přáteli. Pokud toužíte po lásce nové, máte ji mít.

Čtěte také: Znamení s bezkonkurenčním smyslem pro humor: Pobaví vás Blíženci a Střelci

Kozoroh

Nesmírně krásné energie pocítí v oblasti lásky a vztahů opravdu všichni. Spokojenost, radost i nadšení dostáváte darem. Využijte ho, jak nejlépe to jde. Usmiřujte se, navazujte nové vztahy a zadaní mohou svou lásku překvapit dárkem nebo nevšedním návrhem.

Vodnář

Vztahy, které dlouhodobě skomírají a nejsou šťastné, dospějí ke společnému rozhodnutí a rozejdou se. Věřte, že se vám uleví a díky vašemu postoji přijde do vašeho života nový osudový partner. Páry, které jsou v harmonii, pocítí příjemné pouto, kterým je vzájemná láska a respekt.

Ryby

Kouzlo lásky pocítí partnerské vztahy a také všichni, kteří mají na srdci dávné jizvy a bolest. Můžete se radovat, síla lásky vás zasáhne a ovlivní následující dny. Očekávejte velmi příznivé změny a dobrou zprávu o vašem životním partnerovi. Pokud jste sami, vyrazte mezi lidi, vaši novou lásku můžete potkat na cestách.

Jaký bude tento týden podle horoskopu, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.