Znamení, která se vždy zamilují do nepravého: V mužích se zklamávají Váhy i Ryby

Pravděpodobně všichni máme ve svém okolí ženu, která je notoricky známá pro neúspěchy v milostné sféře. Může být krásná, povahově skvělá, ale zkrátka a jednoduše jí vztahy nevycházejí. A na vině je to, že si k sobě nevybírá vhodné muže. Nemusí to být úplně její vina, vliv na výběr má totiž i znamení, v němž se narodila.

Beran

Ženy ve znamení Berana s odvážnou a dobrodružnou povahou často přitahuje vzrušení z lovu. Tento nebojácný přístup k životu je však někdy může přivést do náruče jedinců, kteří možná nehledají stejnou úroveň závazku. Impulzivní povaha těchto žen je činí náchylnými k přehlížení výstražných znamení, a než se nadějí, mohou se ocitnout v milostném příběhu, který není v souladu s jejich dlouhodobými cíli.

Blíženci

Blíženci jsou známí svým důvtipem, šarmem a společenskou povahou. Tyto vlastnosti je činí přitažlivými, ale mohou je také přitahovat k partnerům, kteří nemusí mít upřímné úmysly. Dvojí povaha Blíženců může vyvolat boj mezi jejich touhou po hlubokém citovém spojení a povrchním půvabem někoho charismatického. Kvůli této dualitě se často zaplétají do vztahů postrádajících hloubku, kterou skutečně hledají.

Váhy

Ženy ve znamení Vah jsou nefalšované romantičky, které vždy hledají dokonalý milostný příběh. Tato snaha o idealizovaný románek je však může vést k tomu, že budou ignorovat varovná znamení a spokojí se s partnery, kteří nejsou na stejné emocionální vlně. Vrozená touha Vah po harmonii je může zaslepit před skutečností, že vybraný partner nemusí opětovat jejich úroveň oddanosti, což způsobí nesoulad v jejich očekáváních od vztahu.

Ryby

Ženy ve znamení Ryb jsou snílci, kteří v lidech často vidí to nejlepší. Tato vlastnost je sice okouzlující, ale zároveň může způsobit, že jsou náchylné k tomu, aby se zamilovaly do nesprávného muže. Jejich soucitná povaha je může nutit setrvávat ve vztazích déle, než by měly, a to i v případě, že se setkají s jasnými známkami neslučitelnosti. Jejich schopnost hlubokých emocí může někdy zatemnit jejich úsudek.

Jaká je vaše spřízněná duše podle horoskopu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.