Největší pohodáři zvěrokruhu: Z Býků vyzařuje klid, ze Střelců nezdolný optimismus

Někteří jedinci jsou od přírody obdařeni pohodovou povahou, díky které je jen tak něco nerozhodí a jejich klid může být pro leckoho inspirativní. Tuto pohodu si v sobě mohli v průběhu života ještě více vybudovat, nicméně je pro ně také darem souvisejícím s jejich znamením. Která to podle horoskopu jsou?

Býk

Býk, zemské znamení, kterému vládne Venuše, je ztělesněním klidu. Býci jsou známí svou klidnou povahou a vyzařují pokojnou energii. Jejich láska ke stabilitě a krásným věcem v životě je udržuje v klidu i tváří v tvář nepřízni osudu.

Váhy

Váhy, kterým vládne Venuše, jsou stejně jako jejich protějšky ve znamení Býka harmonizátory zvěrokruhu. Jejich touha po rovnováze a harmonii z nich činí přirozené mírotvorce. Mají neuvěřitelnou schopnost zachovat klid pod tlakem, což vytváří auru klidu, která je obklopuje.

Střelec

Ohniví Střelci, kterým vládne Jupiter, se vyznačují jedinečnou pohodou. Jejich dobrodružný duch a optimistický pohled na život z nich činí mistry v tom, jak jít s proudem. Střelcům se daří v nejistotě, přijímají cestu, místo aby se upínali k cíli.

Vodnář

Vodnáři, kterým vládne Uran, pochodují podle vlastního rytmu. Jejich výstřednost a otevřenost z nich činí avantgardní umělecké pohodáře. Vodnáři nejdou jen s jedním proudem, ale naopak si vytvářejí své vlastní. Jsou do nich ochotni také leckoho přijmout.

Jaký bude únor podle karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.