Znamení, se kterými fakt nechcete randit: Blíženci moc mluví, Kozorozi jsou chladní

Asi každý, kdo momentálně hledá svou spřízněnou duši, chce poznat někoho, kdo bude vzrušující, zajímavý a společně jim to bude dohromady krásně ladit. Je jasné, že se nám nemůže líbit každý, nicméně jsou znamení zvěrokruhu, se kterými byste na rande jít nechtěli. Proč?

Rak

Raci jsou velmi citliví a emocionálně založení jedinci, což pro jednoho může být sen, pro druhého zase noční můra. Raci totiž bývají ve vztahu až příliš závislí na partnerovi, navíc jsou náladoví a tak nikdy nevíte, co od nich můžete čekat, často vás kvůli tomu mohou dostat i do velmi nepříjemné situace. Pokud patříte mezi ty, co dávají přednost otevřené a jasné komunikaci, pak pro vás Rak nebude zrovna ten pravý partner na rande.

Blíženci

Blíženci jsou obvykle intelektuálně nadaní a vtipní, rádi si povídají, ale jejich tendence k povrchnosti a nedůslednosti může být pro některé lidi velkou překážkou. Blíženci se i na rande nechají velmi snadno rozptýlit, často mění téma a někdy můžete nabýt dojmu, že vás vlastně ani neposlouchají. Pro ty, kteří hledají hlubší a vážnější vztahy, může být někdy obtížné najít s Blíženci společnou řeč.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, ve kterých se rodí lidé s nejčistším srdcem: Ryby a Váhy nepodrazí

Štír

Štíři jsou proslulí svou tajemností a intenzitou, což může být na rande značně vyčerpávající. Odradit vás mohou jejich tendence k manipulaci a žárlivosti. Štíři mohou mít také sklon k vyhledávání konfliktů nebo provokování, což může vést k napětí a velmi nepříjemným situacím, které na rande nejspíš zažít nechcete.

Kozoroh

Kozorozi jsou obvykle ambiciózní a pracovití, ale jejich vážný a rezervovaný přístup k životu může na rande působit poněkud chladně. I když o vás mohou mít zájem, budou na vás možná působit neosobně a nedostupně, což nejsou vlastnosti, které byste chtěli řešit při navazování vztahu. Kozorozi mají tendence k přílišné kritice. Stejně jako jsou nároční k sobě, jsou nároční i na svého partnera, což pro někoho, kdo si třeba nevěří, není zrovna ideální partner pro randění.

Jaká je vaše spřízněná duše podle horoskopu, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.